in ,

‘Ters Giden Bir Peri Masalını’ Konu Alan “Disenchanted” Filminden Fragman

Disenchanted fragmanı yayınlandı. Enchanted filminin devamı niteliğindeki Disney yapımı, peri masallarına yaklaşımı ile dikkat çekiyor.

Disenchanted Fragmanı Disney
- Reklam -
- Reklam -

Disenchanted fragmanı görücüye çıktı. 2007 tarihli Enchanted filminin devamı olan Disney yapımı için geri sayım başladı.

Gelmesine sadece iki ay kala Disney, Amy Adams’ın filmde kötü bir üvey anne olduğunu ortaya çıkaran ilk Disenchanted fragmanını paylaştı. Fantastik müzikal komedi, eleştirmenlerce beğenilen Enchanted’ın devamı niteliğinde. Amy Adams’ın canlandırdığı Giselle karakteri, kocası Robert, üvey kızı Morgan ve kendi bebekleriyle New York City’den küçük bir banliyöye taşınır. Grup, kendilerini mahalleyi yöneten hain kadın Malvina Monroe’nun yanı sıra Giselle’in memleketi Andalasia krallığını yeniden yaratma arzusunun hedefine odaklanır.

Adams’ın yanı sıra Disenchanted’ın oyuncu kadrosunda Enchanted yıldızları Patrick Dempsey, James Marsden ve Idina Menzel’in geri dönüşleri yer alırken, Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown, Jayma Mays ve Oscar Nunez gibi isimler de devam filminde rol alıyorlar.

- Reklam -

Disenchanted Enchanted 2

Bir devam filminin geliştirilmesi on yıldan fazla bir süredir konuşuluyordu ve sonunda Amy Adams’ın başrol ve Rock of Ages yönetmeni Adam Shankman’ın yönetmesi için imza attığı 2010’ların sonlarında hız kazandı. Tam adı geçen yılki Disney Plus Day etkinliklerinde açıklanan Disenchanted’ın prodüksiyonu Mayıs-Temmuz 2021 arasında başladı ve Mart 2022’de bazı yeniden çekimler yapıldı. Şimdi izleyiciler filme ilk kez bakma şansına sahipler.

Disney’in D23 Expo etkinlikleri kapsamında resmi Disenchanted fragmanı paylaşıldı. Görüntüler,  Amy Adams’ın karakterinin kötü bir üvey anne olmasıyla ilgili ana hikâye noktası da dahil olmak üzere, uzun zamandır beklenen devam filmine ilk düzgün bakışı sunuyor. Hemen aşağıdan fragmana göz atabilirsiniz.

Disenchanted Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra filmin yeni posteri de etkinlik kapsamında paylaşıldı. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

disenchanted poster

Orijinal filmi sevenler için yeni Disenchanted fragmanı, Giselle’in sessiz banliyö mahallesini kendi diyarına yaklaştırmak için kullandığı herhangi bir dileğini yerine getiren bir asanın etkisi altına girerken kötü bir üvey anneye dönüşmesini anlatıyor. Adams’ın karakterinin neşeli doğasını gerçek dünyanın sinizmi ile dengelemenin bir yolunu bulması gerektiği düşünüldüğünde, Giselle’in güçleriyle mücadele ettiğini ve onu nasıl karanlık tarafa çevirdiklerini görmek izleyiciler için ilginç olacak.

Disenchanted, 24 Kasım 2022 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak.

Disney’in 2007 yapımı kült filminin devamı olan Disenchanted filminden beklentileriniz neler? Yeni film hakkındaki yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peter Pan and Wendy filmi

Jude Law’ın Kaptan Kanca Karakterine Hayat Verdiği “Peter Pan and Wendy” Filmine İlk Bakış

burc halife gokdelen bilimkurgu dokunusu

Dünyanın En Yüksek Gökdeleni Burc Halife’ye Bilimkurgu Filmlerini Aratmayan Dev Halkalı Tasarım