in

Disney, Knights Adlı Bir Orta Çağ Filmi Geliştiriyor

Yeni yapımlarıyla çevrimiçi yayın dünyasını hareketlendirmeye gelen Disney, Knights adlı bir Orta Çağ filmi üzerine çalışmaya başladı.

Disney
- Reklam -
- Reklam -

Disney’in kasım ayında yayına başlayacak yeni yayın platformu Disney+ hakkında son günlerde oldukça fazla haber duyuldu. Disney, bütün yapımlarına ev sahipliği yapan farklı farklı ekiplere sahip ve bu ekipler gerçekten yaptıkları işi süslemeyi iyi biliyorlar. Yeni gelen bazı haberlere göre zamanında House of Mouse animasyonunu yapan ve bu animasyonla aynı ismi alan ekip; Orta Çağ temalı yeni bir macera filmi üzerinde çalışıyor. Filmin ismi “Knights” olarak belirlendi ve kısa bir süre boyunca, belirli ülkelerin az sayıdaki sinema salonlarında vizyonda olacak.

Aile filmi tadında olacak yapım,  Orta Çağ döneminin Avrupa’sında geçecek. Deadline’ın aldığı bilgilere göre filmin tarifi için şu cümleler kullanıldı:
“Sinema filmi, bildiğini okuyan genç bir kadının hikâyesini takip ediyor olacak. Bu kadın, dünyayı tehdit eden bir maddeyi kötü ellere geçmeden yok etme görevindeki bir şövalyenin macerasına katılacak.”
Film henüz başlangıç aşamasında ve geliştirilmesi de biraz yavaş olacak gibi gözüküyor. Stüdyo, çok önceden yayınlanmış dizileri veya filmleri yeniden yapmayı, ayrıca bu önceki yapımlara devam filmleri çekmeyi zaten planlıyor. Ancak eski hiçbir hikâyeye bağlı kalınmadan yeni bir filmin izleyenlere sunulacak olması bizce harika bir haber. Eğer başka bir şirket bu konuyla ilişkili bir film yapmış olsaydı, klasik bir hikâye olabileceğinden dolayı büyük beklentiler içerisinde bulunmak yanlış olabilirdi; ancak söz konusu yapımcı Disney olduğunda ortaya nasıl bir şey çıkabileceğini önceden kestirmek oldukça güç.

disney merkez

- Reklam -

Knights’ın hikâyesi ve oyuncu kadrosunun yakın bir zamanda duyurulması bekleniyor. Gelişmeler için Kayıp Rıhtım’ı takipte kalmanızı öneriyoruz.

Sizce Disney bu hikâyeyi dolu dolu sunabilir mi? Ülkemizin sinema salonlarında Knights’ı görebilecek miyiz? Uzun bir aradan sonra orijinal bir Disney yapımı görme ihtimali nasıl bir his?

- Reklam -

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Sinema Tarihinin En ‘Başarısız’ Filmi Bir Disney Yapımı Oldu

* Disney+ Platformuyla İlgili Yeni Bilgiler ve İlk Tanıtım Videosu

* Evde Tek Başına ve Müzede Bir Gece, Disney+ İçin Yeniden Çekiliyor!

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for annihilator annihilator dedi ki:

    Disney kaliteli işler yapıyor ama bıktık sanki biraz. Yani çok çocuk işi. İnsan daha yetişkin işi şeyler görmek istiyor. Daha sert, daha karanlık hikayeler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

minecraft the guardian

The Guardian Açıkladı: 21. Yüzyılın En İyi 50 Oyunu

Breaking Bad

Breaking Bad Filminde Orijinal Diziden Karşımıza Çıkması Olası 10 Karakter