in

Disney’den Dev Adım: Karayip Korsanları Sil Baştan mı Başlıyor?

Sinema dünyasının sevilen serilerinden Karayip Korsanları için gözümüz devam filmlerindeyken Disney’den bambaşka bir adım geldi. Serinin yeniden çekilmesi gündemde!

karayip korsanlari yeniden
- Reklam -
- Reklam -

Daha birkaç ay önce Disney, yine Johnny Depp’in yer alacağı yeni bir Karayıp Korsanları filmi hakkında fikirler üretmeye başladıklarından söz etmişti. Deadlineın haberine göre görünüşe göre bazı şeyler değişmiş ki Deadpool’un yazarları olan Rheet Reese ve Paul Wernick’le serinin yeniden başlatılması (reboot) gündeme gelmiş.

Johhny Depp’in olmadığı bir Karayip Korsanları filmi düşüncesi gerçekten de şaşırtıcı. Serinin son filmi Dead Men Tell No Tales (Salazar’ın İntikamı), önceki filmlere nazaran pek beğenilmemişti. Ayrıca bu film, serinin en düşük hasılata sahip yapımıydı. Yeniden yapım düşüncesinin bununla bir alakası olabilir mi?

Dead Men Tell No Tales’ın sonunda Elizabeth Swann ve Will Turner’ın bir araya geldiğine şahit olmuştuk. Filmin gizli sahnesinde de Davy Jones’a benzettiğimiz bir varlık, mışıl mışıl uyumakta olan çiftimize yaklaşıyordu.

- Reklam -
- Reklam -

Filmin son sahnelerinin böyle kurgulanması ve Johnny Depp’in seriye kattığı özgünlük de göz önünde bulundurulduğunda, sıfırdan çekilecek bir Karayip Korsanları filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Johnny Depp, Keira Knightley ve Orlando Bloom gibi yıldızlar olmadan yepyeni bir Karayip Korsanları deneyimine hazır mısınız?

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for DenaroForbin DenaroForbin dedi ki:

    Ne gerek var ki? Hali hazırda seri başarılı zaten. Daha iyisi yapılamaz.

  2. Avatar for frht45 frht45 dedi ki:

    Johnny Depp, Keira Knightley ve Orlando Bloom üçlüsü olmadan işleri baya zor. Wolverine Hugh Jackman olmadan zor ise Jack Sparrow Johnny Depp’siz çok zor işi. Hafızalara kazınmış bir kere.

    Şu üçlü bile çok iyi. Kimi bulacaklar bunlarjn yerine. :grin:
    image

  3. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Gerçekten de gereksiz bir hamle.

    Az çok bu seriyle ilgisi olan, filmlerini izlemiş kimse sorarsanız sorun eğer bir sıralama yapacak olursa en az beğenilen 4. film olacaktır. En azından yorumlara filan baktığımızda çoğunluk böyle düşünüyor. Son filmi ilk üçleme kadar olmasa da sevmiştim. Üstelik Orlando Bloom ve Keira Knightley’in neredeyse hiç rolü yoktu. Ama onları görmek bile mutlu etti.

    Şimdi bu arkadaşlar diyor ki geçtim o ikiliyi, başrolü bile değiştirip yeni bir seri yapacağım, öyle mi? Hani bu Disney kanallarında yayınlanan Star Wars çizgi dizileri olur, sadece gerçekten ilgilileri olan kişiler izler, filme giden ve hatta seven önemli bir kesim adını duyar ama izlemez. Yeni Karayip Korsanları da ona döner.

  4. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Yani tabii ki daha fazla karayip korsanları görmeyi çok isterim ama en azından üzerinden bir süre geçtikten sonra yapılsaydı bu. En azından Depp’in performansı biraz silinseydi aklımızdan.

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Yanılmıyorsam Walt Disney, Johhny Depp’in eski eşi ile olan şiddet içeren boşanma haberlerinden dolayı, bu seriyi sıfırdan yapmayı planlıyor. Fakat, bu haberin herhangi bir gerçekliği ve dayanağı yok. Disney’den herhangi bir yetkili bu konuda bir açıklama yapmadı henüz. Artı, Sparrow rolü Depp’in üzerine böyle yapışmışken, kimi oynatabilir ki ? Çok büyük bir risk. Ayrıca, yanılmıyorsam Johnny Depp’in bir film için daha sözleşmesi bulunuyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

Beyaz Bir Gece

“Beyaz Bir Gece”nin Türkiye Prömiyeri KısaKes’te Yapıldı

Disenchantment yeni sezon

Disenchantment Yeni Sezon Onayını Aldı