in

Doctor Doom, Thanos Sonrası Marvel Sinematik Evreni’nin En Büyük Kötüsü Olabilir

Doctor Doom, Marvel Sinematik Evreni’nin Thanos sonrası izleyici ile buluşturmak için hazırlandığı yeni ana kötü karakteri olabilir.

Doctor Doom Thanos Marvel Sinematik Evreni Yeni Kötü
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni, 10 seneyi aşkın bir sürede pek çok kötü karakteri izleyenlere sundu. Şüphesiz bu kötü kahramanların aralarından en büyüğü Thanos idi. Deli Titan’ın Avengers Endgame filminde birden fazla kez öldürülmesine şahit olduk. Yeni Faz’ına geçiş için hazırlanan Marvel’ın, önümüzdeki senelerde süregelecek hikayesi için yeni kötü karakterini seçtiği söyleniyor. Bu söylentilere göre yeni azılı kötümüz Fantastik Dörtlü yapımlarında da adını sıkça duyduğumuz Doctor Doom olacak.

Koronavirüs pandemisi yüzünden sinema dünyası büyük bir sekteye uğradı. Uzun süredir vizyona girmesi beklenen yapımlar tekrar tekrar ertelenirlerken bazı projelerin tamamen iptal kararları açıklandı. 2020 bitmeden dördüncü fazını ekranlara sunmak isteyen Marvel da, bu hayalini ne yazık ki bir süre daha gerçekleştiremeyecek gibi gözüküyor. Normalde bu aylarda vizyona girmiş olması gereken Black Widow filmiyle beraber dördüncü faz başlayacaktı; ancak yapımın vizyon tarihi kasım ayına ertelendi ve halen sağlık için sinemaların bu sene sonuna kadar kapalı kalması gerektiği söylenmeye devam ediyor.

Thanos

- Reklam -

Pandemi, Marvel’ın ekranlarda yeni yapımlarına başlamasını da engellemiş olsa da, firma arka planda çalışmalarını tam gaz devam ediyor. Marvel’ın içerisinden oldukça güvenilir olduğu düşünülen bir kaynak; evrene tanıtılacak sıradaki büyük kötü olarak Doctor Doom’un seçildiğini söyledi. Geçen senenin haziran ayında Marvel patronu Kevin Feige zaten bir The Fantastic Four filminin yapım aşamasında olduğunu belirtmişti; tabii ki de Doctor Doom olmadan bir Fantastic Four yapımı düşünülemez.

Thanos Sonrası Sinematik Evren Doctor Doom İçin Hazırlanabilir

MCU Cosmic adına çalışan Jeremy Conrad tarafından aktarılan bu bilgilere göre öncelikle Doom’un Latveria gezegenindeki (Earth-616) varisi Lucia von Bardas diziler ve filmler aracılığıyla evrene dahil edilecek. Conrad’ın söylediklerinden yola çıkan Reddit hayranlarına göre Doctor Doom, bir post-credits (film sonu) sahnesiyle birlikte tıpkı Thanos gibi evrene tanıtılabilir. Ancak Thanos sadece iki filmde görüldüğü için perde süresi karakterin hayranlarını tatmin etmemişti. Doctor Doom gibi çok daha fazla çizgi roman okuru hayrana sahip olan bir karakterin çok daha fazla filmde yer alması bekleniyor.

Doctor Doom Thanos Marvel Sinematik Evreni Yeni Kötü

- Reklam -

Black Widow için planlanan vizyon tarihi 6 Kasım 2020 olarak gösterilirken, MCU dizi çekimlerinin uzun bir süre daha duraksama döneminde kalacağı söyleniyor.

Siz Doctor Doom’un sıradaki kötü olarak karşımıza çıkma olasılığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Marvel Evreninin En Güçlü 20 Kötü Karakteri

Kaynak: BGR

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

pixar soul fragman

Soul: Yeni Pixar Filminden Tanıtım Fragmanı

Harry Potter Oyun RPG Açık Dünya

Açık Dünyada Geçecek Dev Bütçeli Bir Harry Potter Oyunu Geliyor