in

Doctor Strange 2 Çekimleri Yakında Başlıyor

Doctor Strange 2 çekimleri başlıyor. Benedict Cumberbatch, Marvel devam filminin çekimlerine ne zaman başlayacaklarını açıkladı.

Doctor Strange 2 Benedict Cumberbatch
- Reklam -
- Reklam -

Benedict Cumberbatch, Doctor Strange 2. filmi olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness çekimlerinin yakında başlayacağını söyledi.

2016 yılında çıkan ilk filmiyle büyük bir ilgi toplayan ve Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen yapımlarından biri haline gelen Doctor Strange, Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame gibi diğer MCU yapımlarında da gözüktü. Yaptıklarıyla daha da popüler hale gelen karakterin yeni filmi için aslında uzun yıllardır çalışmalar devam ediyor. Üstelik geçen aylarda gelen son bir haberle, hayranlar yapımı daha da heyecanla beklemeye başladı. Çünkü ilk Spider-Man üçlemesini çeken ve daha çok korku yapımlarıyla tanınan ünlü yönetmen Sam Raimi, ikinci maceranın başına geçmişti.

Tahmin edileceği üzere Doktor Strange in the Multiverse of Madness, devam eden Koronavirüs salgınından etkilenen birçok filmden biriydi. Disney, ilk olarak Kasım 2021’de piyasaya çıkması planlanan Doctor Strange 2’nun çıkış tarihini Mart 2022’ye taşıdı. Bu ertelemeyi takip eden aylarda, stüdyo Black Widow’u Mayıs 2021’e kaydırarak ve film listesinin sırasını değiştirerek MCU takvimini yeniden ayarlamak zorunda kaldı. Pek tabii bu durum, hayranların daha fazla gecikme olup olmadığını merak etmesine neden oldu. Ancak şimdilik Doctor Strange 2 için işler hâlâ yolunda görünüyor.

- Reklam -

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange 2 Çekimleri Ekim Sonunda Başlıyor

Watchtime India ile konuşan Benedict Cumberbatch, Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ın son durumuna değindi ve çekimlerin yakında başlayacağını açıkladı. Cumberbatch, ekibin birkaç hafta içinde bir araya geleceğini de belirtti:
“Çok heyecanlıyım çünkü ikinci Doctor Strange filminin prodüksiyon aşamasındayız. Çekimlere ekim sonu veya kasım başında başlayacağız.”
Dilimize Doktor Strange: Deliliğin Çoklu Evreninde şeklinde çevrilen ikinci maceranın çekimlerinin başlamasıyla, içeriğiyle ilgili daha somut bilgiler gelmeye başlayacak. Devam filmi için Cumberbatch’e, Doctor Strange’in tanıdık oyuncuları Chiwetel Ejiofor ve Benedict Wong’un yanı sıra Elizabeth Olsen da ekibe katılacak. WandaVision ile bağlantılı olan filmin, dizinin hemen bitimi sonrası yaşananları konu alması bekleniyor. Şimdiye kadar Wanda Maximoff olarak tanıdığımız karakterin Scarlet Witch haliyle karşılacağız ve muhtemelen karşısında onu durdurabilecek kişi olarak da Doctor Strange’i göreceğiz.

Doctor Strange 2 WandaVision

Bunlarla birlikte filmde Miss America olarak bilinen America Chavez adlı Marvel karakterinin de yer alacağı söyleniyor. Ancak şu an için bu bilgi bir söylentiden ibaret. Yapımda başka kimlerin yer alacağını görmek ilginç olacak. Neyse ki Raimi’nin nihai ürünü sunmak için yeterince vakti var.

- Reklam -

Doctor Strange 2, 25 Mart 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni filmle ilgili sizlerin ne gibi teorileri var? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* WandaVision Fragmanı: Avengers Sonrası Karakterlere İlk Bakış

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İllet - Serdar Yıldız İnceleme

İllet: Salgın Atmosferinde İstanbul, Kız Kulesi ve Gizemli Bir Geçmiş

The Witches Yayın Tarihi ve Fragman

The Witches Yayın Tarihi ve Fragmanı: Robert Zemeckis Filmi HBO Max’e Geliyor