in

Sam Raimi, Doctor Strange 2 Yönetmeni Oldu

Sam Raimi, Doctor Strange 2 ile süper kahraman dünyasına geri dönüyor. Ünlü yönetmen, serinin devam filmini yöneteceğini bizzat doğruladı.

Doctor Strange 2 Sam Raimi
- Reklam -

Doctor Strange 2 Sam Raimi’ye emanet! Uzun süredir söylenti olarak dolaşan haber nihayet bizzat yönetmen tarafından doğrulandı. Sam Raimi, Doctor Strange’in devam filmi olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile sahalara geri dönüyor.

Geçen yıl Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Faz’ı için önümüzdeki birkaç yıl boyunca gelecek filmler duyuruldu hatırlayacağınız üzere. Ancak Comic Con’da yaklaşık bir yıl önce duyurulan gelişmeler üzerinde bazı değişiklikler oldu. Bu değişiklikler arasında en dikkat çekeni de Doctor Strange 2 ile yaşandı. İlk filmi yöneten Scott Derrickson ve Marvel Stüydoları arasında bazı fikir farklılıkları çıktı. Bunun üzerine Derrickson da görevinden bu yıl başında ayrıldı ve film yönetmensiz kaldı.

Derrickson’un ayrılışından kısa bir süre sonra Sam Raimi’nin Doctor Strange 2’yi yönetmek için Marvel Stüydoları ile görüşmelerde bulunduğu bildirildi.

- Reklam -

Doctor Strange 2 Sam Raimi

Raimi her ne kadar korku filmleriyle kariyerine başlasa da, başrolünde Tobey Maguire’ın oynadığı orijinal Spider-Man üçlemesini yönetmeni olarak tanınır. Serinin ilk iki filmi hatırlandığında, özellikle de Spider-Man 2’deki Doctor Strange göndermesi de göz önüne alınınca hayranlar için Raimi biçilmiş kaftan olarak gösterilmeye başlandı. Beklenen haber Marvel Stüdyoları’ndan gelmemiş olsa da Sam Raimi bunu doğruladı.

- Reklam -

Doctor Strange 2 Vizyon Tarihi Koronavirüs Nedeniyle Değişti

Raimi bir süre önce ComingSoon dahil olmak üzere birçok platformla söyleşi yaptı. Bu söyleşiler sırasında Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmini yöneteceğini de doğruladı.
Doctor Strange’i çocukluğumdan beri severim. Ama benim için her zaman Spider-Man ve Batman’den sonra gelirdi. Muhtemelen benim için en çok sevdiğim büyük çizgi roman karakterleri arasında beşinci sıradaydı. Ancak Spider-Man 2’da o sahneyi hazırladığımızda aklımda Doctor Strange filmi çekeceğime dair hiçbir fikir yoktu. Bu yüzden tesadüfen o filmde olması benim için gerçekten eğlenceliydi. Keşke projede yer alacağımı bilecek öngörüye sahip olsaydım.
Doctor Strange 2 film

Hayranlar daha şimdiden bu haberi memnuniyetle karşıladılar. Normalde Mayıs 2021’de çıkması beklenen yapım Koronavirüs pandemisi nedeniyle, Marvel Sinematik Evreni’nin diğer filmlerinin de kaymasıyla 5 Kasım 2021’e itildi. Bu durum filmi bekleyenleri ne kadar üzse de Sam Raimi için iyi olabilir. Böylece yapıma daha çok odaklanacak zaman ayırabilir.

Ünlü yönetmenin projeye dahil olması sizleri mutlu etti mi? İlk filmden daha iyi bir iş ortaya çıkacak mıdır? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Hellraiser Film Evreni Sıfırlanıyor: Yönetmen ve Senarist Belli Oldu

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nurdan Gürbilek - İkinci Hayat

Nurdan Gürbilek Yeni Çalışması “İkinci Hayat” ile Geliyor

Nevzat Erkmen Ulysses

Ulysses Çevirmeni Nevzat Erkmen Covid-19 Nedeniyle Hayatını Kaybetti