in ,

Doctor Strange 2’den Yeni Fragman: Patrick Stewart, Marvel Sinematik Evreni’ne Katılıyor

Doctor Strange 2 filminden yeni bir fragman yayınlandı. MCU yapımında X-Men serisinde Charles Xavier karakterini canlandıran Patrick Stewart’ın da yer alacağı doğrulandı.

Doctor Strange 2 senaryo sızıntı
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Strange 2 filmi için Super Bowl etkinlikleri kapsamında yeni bir fragman yayınlandı. Sam Raimi’nin yönettiği Marvel Sinematik Evreni, beklenenden çok daha fazla karakteri içerecek. X-Men filmlerinde Charles Xavier / Professor X karakterini canlandıran Sir Patrick Stewart’ın da filmde yer alacağı kesinleşti.

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü aşaması Ocak 2021’den bu yana çokça yol kat etti. Ancak özellikle 2022 yılında çoklu evrenlerin de işin içine girmesiyle bu durum daha da yoğunlaşacak. İlk olarak Disney Plus’ta yayınlanan Loki dizisi finali ve ardından 17 Aralık 2021 tarihinde vizyona giren Spider-Man: No Way Home filmiyle tohumları atılan çoklu evrenler, Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmiyle beyaz perdedeki en önemli dönüm noktalarından birini yaşayacak.

Benedict Cumberbatch’ın başrolde olduğu film hayranlar tarafından uzun süredir bekleniyor. 2016 yılında vizyona giren ilk filmin üzerinden yaklaşık 6 yıllık bir zaman dilimi geçti. Projeye ilk Spider-Man üçlemesini yöneten Sam Raimi’nin de dahil olması ve filmin korku odaklı olacağı söylenmesi pek tabii beklentileri daha da arttırdı.

- Reklam -

İlk olarak Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin sonunda yayınlanan ilk fragman sonrası, şimdi de Super Bowl etkinliği kapsamında filmin ikinci fragmanı paylaşıldı. Önemli sürprizlerin de yer aldığı fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Doctor Strange 2 Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

Filmin yayınlanan ilk fragmanıyla birlikte yapımda Doctor Strange’in en az bir tane kötü versiyonunun olacağı ve Xochitl Gomez’in canlandırdığı America Chavez’in de yer alacağı ortaya çıkmıştı. Yeni fragmanla birlikte uzun süredir söylenti olarak dillendirilen Sir Patrick Stewart’ın da filmde yer alacağı doğrulandı. Karakteri hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da büyük olasılıkla orijinal X-Men filmlerinden Charles Xavier, diğer adıyla Profesör X rolünü yeniden canlandıracağı tahmin ediliyor. Ayrıca The Illuminati ekibinin de filmde yer alacağı söylentileri, Stewart’ın olacağının anlaşılmasıyla daha da büyük bir olasılık kazandı.

Daha önce çıkan söylentilerde Tom Cruise’ın da filmde Iron-Man’in farklı evrenden bir versiyonunu canlandıracağı belirtilmişti. Ayrıca John Krasinski de Reed Richards, ya da daha bilinen adıyla Mister Fantastic karakterini canlandıracağı iddia edilmişti. Her biri The Illuminati grubu üyesi olan bu karakterlerin filmde yer alma ihtimali böylece daha da güçlenmiş oldu.

- Reklam -

Bunla birlikte yapımda eski Örümcek Adam’lar olan Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın da yer alacağı ve Ryan Reynolds’ın da Deadpool olarak gözükeceği belirtiliyor. What If…?’de yer alan Peggy Carter ile tanınan Captain Britain ve zombi karakterlerinin de filmde yer alacağı gelen yeni fragman ve poster ile kesinleşmiş durumda.

doctor strange 2 poster

Yayınlanan ikinci fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Heyecanla beklediğim bir yapım.

  2. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Strange abimiz sonunda karakola düşmüş. Bu evren muz cumhuriyeti değil. Öyle kafana göre evreni ofsetleyemezsin, zamanın line ile oynayamazsın. Yargılanacaksın.

  3. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Fragman ateş ediyor vallahi. Muhteşem. Sam Raimi yapmış yine.:metal:

  4. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    Müthiş bir fragman, filmi dört gözle bekliyorum :droll:

  5. Avatar for silence silence dedi ki:

    Bu başlığın altına yazayım bari; Yüzüklerin Efendisi o kadar çok moralimi bozdu ki bu fragmanı görünce Amazon ücreti karşılığında Marvel’den hizmet alsaydı ne güzel olurdu dedim. Örümcek Adam çok iyi bir örnek bu duruma. Sinemada yeniden doğdu denebilir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Yükseliş - Stephen King

Stephen King’den Yeni Bir Castle Rock Romanı: “Yükseliş” Türkçe Raflarında

Deep Water Fragmanı

Ben Affleck’li Erotik Gerilim Filmi “Deep Water”dan Fragman Yayınlandı