in

Doctor Strange in the Multiverse of Madness Çekimleri Başlıyor

Doctor Strange 2 çekimleri sonunda başlıyor. Benedict Cumberbatch’in başrolünde olduğu Marvel Sinematik Evreni filmini Sam Raimi yönetiyor.

Doctor Strange 2
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Strange 2 filminin çekimleri başlıyor. Başrolünde Benedict Cumberbatch’in bulunduğu ve yönetmenliğini de Sam Raimi’nin üstlendiği Marvel Sinematik Evreni, sonunda aksiyona başlıyor.

MCU yapımları uzun süredir eğlence dünyasında bir dev haline geldi. Ancak hayranlar uzun süredir dördüncü aşama için bekliyorlar. Aslında geçen mayıs itibarıyla Black Widow filmi ile 4. fazın başlangıcı yapılacaktı. Fakat Çin’in Wuhan kentinde görülen ve hızla tüm dünyaya yayılan Koronavirüs pandemisi nedeniyle planlamalar altüst oldu. Sadece sinemaya gelecek yapımlar ertelenmedi, aynı zamanda çekimleri çoktan başlaması gereken filmler de durduruldu. Yeni normale dönmeye başladığımız şu aylarda nihayet Spider-Man 3 çekimleri geçen günlerde başlamıştı. Yeni gelen bilgiye göre Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin çekimleri de kısa süre içerisinde başlıyor.

Captain America ve Iron Man gibi karakterlerin MCU’dan emekli olmasıyla, sonraki aşamalar için tüm ekibin akıl hocalığını ve liderliğini yapacak isim de büyük olasılıkla Sam Raimi tarafından yönetilecek Doctor Strange olacak. Bu nedenle filmin çekimleri için hayranlar gün sayıyordu.

- Reklam -

Doctor Strange 2 WandaVision

Doctor Strange in the Multiverse of Madness Filmiyle MCU’ya Önemli Bir Karakter Dahil Olacak

Elizabeth Olsen’in WandaVision için dublörlüğünü yapan deneyimli isim C.C. Ice, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Londra’da izole halinde olduğunu ve çalışmaya başladığını açıkladı. Ice’ın yaptığı bu sürpriz paylaşımla birlikte, başrol oyuncusu Benedict Cumberbatch’in ekim başında yaptığı açıklamaların doğru olduğu da görüldü. Cumberbatch, geçen ayki paylaşımında oldukça heyecanlı olduğunu ve çekimlerin ekim sonu ya da kasım başı gibi başlayacağını açıklamıştı.

Aslında çekimlerin ilk başlangıç tarihi Haziran 2020 olarak belirlenmişti fakat salgının artmasıyla birlikte çekimler yeniden ertelenmişti. Doctor Strange in the Multiverse of Madness’da şu an için neler olacağı tam olarak bilinmiyor. Yine de Marvel Başkanı Kevin Feige, bu filmde Marvel Sinematik Evreni’ne büyük ve beklenmedik bir karakterin katılacağını söylemişti. Hayranlar bu ismin kim olacağını merakla bekliyor.

- Reklam -

Doctor Strange 2 Benedict Cumberbatch

Yeni bir ertelenme daha yaşanmadığı takdirde Doctor Strange 2, 25 Mart 2022 tarihinde vizyonda olacak.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmiyle ilgili sizlerin ne gibi teorileri var? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* Moon Knight Rolünü Oscar Isaac Canlandıracak

Kaynak: Cinema Blend

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Game of Thrones Ramsay Bolton Sansa Stark

Game of Thrones Oyuncusu: “Sansa Stark’a Tecavüz Sahnesi Kariyerimin En Kötü Günüydü”

Ev - Nermin Yıldırım

Ev: Nermin Yıldırım Yeni Romanı ile Geliyor