in

Atlanta’nın Yıldızı Donald Glover, Yeni Spider-Man Filmi “Hypno-Hustler”da Kötü Karakteri Canlandıracak

Donald Glover, Sony’nin yeni Spider-Man spin-off filmi “Hypno-Hustler” kadrosuna katıldı. Yıldız aktör, yapımın kötü karakterini oynayacak.

Donald Glover Yeni Spider-Man Filmi Hypno-Hustler
- Reklam -
- Reklam -

Donald Glover, Spider-Man evrenine katılmaya hazırlanıyor. Atlanta’nın yıldızı, Örümcek Adam çizgi roman evrenindeki kötü adamlardan biri olan Hypno-Hustler karakterini canlı aksiyona taşıyacak.

Sony Pictures, Morbius, Venom, Kraven the Hunter ve hatta El Muerto gibi az bilinen kötü adamlar da dahil olmak üzere Örümcek Adam’ın birçok kötüsünün etrafında dönen bir film evreni kurmaya çalışıyor. Şimdiye kadar çıkan filmlerden Venom, izleyicilerden beğeni toplasa da sinema eleştirmenlerinden olumsuz yorumlar aldı. Defalarca ertelenen Morbius ise hem sevilmedi hem de bir gişe fiyaskosu oldu.

Şimdi bu yapımlar arasına bir yenisi daha ekleniyor. The Hollywood Reporter, Sony’nin Spider-Man evreninin bir sonraki işinin Hypno-Hustler odaklı olacağını ve Donald Glover’ın başrolü ve yapımcılığını üstleneceğini bildirdi. Glover daha önce de bir Örümcek Adam filminde rol almıştı. Yıldız oyuncu, Spider-Man: Homecoming’te Miles Morales’in amcası Aaron Davis olarak göründü. Ayrıca Ultimate Spider-Man’de Miles Morales’i seslendirdi. Ancak yeni duyurulan film, oyuncunun Örümcek Adam evrenindeki ilk büyük canlı aksiyon rolü olacak. Glover’a ek olarak filmin senaryosunun Eddie Murphy’nin oğlu Myles Murphy’ye emanet edildiği açıklandı.

- Reklam -

Donald Glover Yeni Spider-Man Filmi Hypno-Hustler

Donald Glover, Yeni Spider-Man Filminde Hypno-Hustler Karakterini Canlandıracak

Birçok Örümcek Adam kötüsü bilim insanı kökenli olsa da Hypno-Hustler haydut bir müzisyendir. Antoine Delsoin olarak da bilinen Mercy Killers’ın solisti Hypno-Hustler, düşmanlarını kontrol altına almak için hipnotik bir gitar kullanır. Tipik olarak daha popüler veya tanınabilir kötü adamlardan biri olarak görülmese de, çizgi romanlarda gülünç düşmanlardan biri olarak damgasını vurdu. Yine de, müzikal ilgisi ve utanmaz açgözlülüğüyle, Glover’ın karizmasından muazzam ölçüde yararlanabilecek eğlenceli bir kötü adam olabilirdi.

Her şeye rağmen Sony Pictures’ın Hypno-Hustler gibi bir kötü adamın etrafında dönen karmaşık bir hikâye yaratması zor olacak. Bu tür uyarlamalar çizgi roman estetiğini eskiye nazaran daha fazla benimsemeye başlarken Hypno-Hustler’ı beyaz perdeye aktarmak özellikle sancılı bir süreç olacak gibi duruyor. Film, karakterin gülünç doğasını kucakladığı takdirde ortaya harika bir şey çıkabilir. Fakat karakteri birebir oynamaya çalışmak da izleyici açısından pek memnun etmeyen sonuçlar doğurabilir.

- Reklam -

Şu an için filmde Donald Glover dışında başka hangi isimlerin yer alacağı, çekimlerin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman vizyona gireceği gibi bilgiler açıklanmadı.

Donald Glover Yeni Spider-Man Filmi Hypno-Hustler

Donald Glover’ın başrolünde yer aldığı Hypno-Hustler odaklı bir canlı aksiyon filmin gelecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Ben de Spider Man filmlerinde hep aynı kötü adamların kullanılmasını eleştirmiştim. Oysa bu evrende birçok kötü karakter var. Tabii bunları hep çizgi romanlarda okumuştuk. Ne yıllardı be…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1984 George Orwell Rusya Çoksatar

George Orwell’in “1984” Romanı, Bir Zamanlar Yasaklı Olduğu Rusya’da Şimdi ‘Çoksatar’

Nicolas Cage, Çocukken Kendisini 'Uzaylı' Sanıyormuş

Nicolas Cage, Çocukken Kendisini ‘Uzaylı’ Sandığını Açıkladı: “Normal Olduğumu Öğrenince Şok Oldum”