in

Don’t Breathe 2 Ufukta Gözüktü: Stephen Lang Geri Dönüyor

Don’t Breathe 2 vizyon tarihi açıklandı. Nefesini Tut’un devam filmi için Stephen Lang’li ilk görsel de paylaşıldı.

Don't Breathe 2 vizyon tarihi nefesini tut
- Reklam -
- Reklam -

Don’t Breathe 2 filmi ufukta gözüktü. Nefesini Tut yeni macerası ile beyaz perdeye geri dönüyor. Stephen Lang’li yapımdan ilk fotoğraf ve vizyon tarihi de geldi.

İlk olarak 2016 yılında yayımlanan Fede Alvarez’in Don’t Breathe adlı korku, gerilim ve suç filmi devam yapımı ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ghost House Pictures ve Good Universe tarafından hazırlanan film açılışını South by Southwest festivalinde gerçekleştirmiş ve 10 milyon dolarlık bütçesine karşın 157 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı.

Bir grup arkadaşın bir zengin ve görme engelli savaş gazisi bir adamın evini soyma macerasını işleyen yapımda, görme engelli adamın beklendiği gibi birisi çıkmaması ile işler farklı bir boyuta ulaşmıştı. Oyuncu kadrosunda Stephen Lang, Jane Levy, Dylan Minnette, Daniel Zovatto, Emma Bercovici, Christian Zagia ve Katia Bokor gibi isimlerin yer aldığı yapım son yılların korku sineması eserleri arasında öne çıkmayı başarmıştı.

- Reklam -

Evil Dead’in yeniden çevrimi ile adından söz ettiren yönetmen Fede Alvarez, izleyiciyi “bir evin içine sıkıştıracak” korku dolu bir filmine davet etmiş ve bu işin altından birçok eleştirmene göre başarı ile kalkmıştı.

Don’t Breathe 2 Vizyon Tarihi, Konusu, Teknik Ekibi ve İlk Görsel

Senaryosunu ilk filmin de senaristliğini üstlenen Rodo Sayagues’in yazdığı filmde Fede Alvarez de yönetmenlik koltuğuna geçiyor. Sayagues aynı zamanda 2013 yapımı Evil Dead’in de senaryosunu kaleme alan isimdi.

Yapımdan yayınlanan ilk görsel aşağıdaki gibi:

Don't Breathe 2 vizyon tarihi nefesini tut

- Reklam -

Stephen Lang’in aynı role geri döneceği yapım, ilk filmin devamı niteliğinde olacak. Lang’in canlandırdığı görme engelli savaş gazisi, yeni yapımda kaçırılan kızını bulmak için evinden çıkacak. Hatırlayacağınız üzere birinci filmin finalinde karakterin yaşadığını görme fırsatımız olmuştu.

Yapımda Stephen Lang’e eşlik edecek oyuncular açıklanmış değil. Filmin Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona gireceği tarih ise 13 Ağustos 2021 olarak açıklandı. Yapımın Türkiye’de ne zaman beyaz perde ile buluşacağı ise şimdilik belli değil.

Bu sırada ilk filmi Netflix üzerinden izleyebileceğinizi hatırlatalım.

Don’t Breathe 2 sizce nasıl bir devam filmi olacak? İlk yapımdan memnun kalmış mıydınız? Yorum ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgusting

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kirpiğin Düşmesin Yere: Mor Öyküler

Gelirleri Mor Çatı’ya Bağışlanan “Kirpiğin Düşmesin Yere” Öykü Kitabı Çıktı

Andrew Garfield Spider-Man: No Way Home

Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home Filminde Oynayacağı İddialarına Açıklık Getirdi