in

Downton Abbey 2 Geliyor: Başrol Oyuncusu Doğruladı

Downton Abbey 2 geliyor. Başrol oyuncularından Hugh Bonneville’e göre, 2019 yapımının devam filmi hazırlıkları başladı.

Downton Abbey 2 çıkış tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Hugh Bonneville, Downton Abbey 2 filminin yolda olduğunu açıkladı. 57 yaşındaki oyuncu 2019’daki uzun metrajlı filmde rol almadan önce 2010’dan 2015’e kadar altı sezon boyunca devam eden aynı adlı dizide de Lord Grantham karakterini canlandırıyordu.

Julian Fellowes tarafından hazırlanan dizi, Edward dönemi sonrası İngiltere’de İngiliz aristokrasisinin standart bir anlatımından çok daha büyük bir şeye dönüştü.

Crawley ailesinin kapsamlı hayatını ele alan Downton Abbey, izleyicilere aynı adı taşıyan ev hanesinin hayatının yoğun katmanlı hiyerarşisini anlattı. Dizi boyunca, çok sayıda gerçek hayattan tarihsel olay ele alındı. Çeşitli ilgi çekici alt kurgular, izleyicilerin daha sonra ne olacağını tahmin etmelerini sağladı.

- Reklam -

Dizi yayında olduğu süre boyunca birçok ödül kazandı. 2011 yılında Guinness Rekorlar Kitabı tarafından bir televizyon dizisi için en yüksek eleştirel değerlendirme derecelendirmesine sahip olarak listelendi. Tüm bunlar, 2019 yılında çıkacak bir beyaz perde uyarlamasının önünü açtı. Sinema uyarlaması da olumlu eleştiriler alınca, daha fazlasının gelmesi için açık bir kapı bıraktı.

Hugh Bonneville: “Downton Abbey 2 Filmi Gelecek ama Önce Aşı Olmalısınız”

Downton Abbey 2 filmi geliyor

ET Canada’nın haberine göre Hugh Bonneville, Crawley ailesi için yeni bir sinema filmi daha gelecek. Üstelik Downton Abbey hayranlarının bir kez daha heyecanlanmaları için pek çok neden var. Ancak bu heyecan fazla belirginleşmeden önce ünlü oyuncu, COVID-19 salgınının kontrol altına alınması gerektiğini belirtiyor. Ancak o zaman dünyanın en sevilen hayali aristokratları geri dönebilir.

Bonneville, önümüzdeki haftalarda ve aylarda herkesin aşı olması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:

- Reklam -

“Aşı olması teklif edilen herkes aşı yaptırırsa, biz de yeni bir film yapabiliriz. Bir film yapacağız. Bu olağan bir şey. Sonuçta gezegenler dönmeye ve hizalanmaya devam ediyor. Ancak Koronavirüs denen bir şey var. Bu virüs olması gereken şekilde kontrol altına alınana kadar, tüm bu istekleri arka arkaya yapamayacağız. Kesinlikle yapma niyetimiz var, yapmayı çok isteriz. Hatta bunu gözü kara bir şekilde yapmak istiyoruz.”

Hayran kitlesinin heyecanlı bekleyişi sonucunda yeni bir filmin geleceği açık. Ancak oyuncunun özellikle dizi ve film hayranlarını aşıya yönlendirmek amacıyla bu tarz bir açıklamayı erkenden yaptığı da düşünülebilir.

Downton Abbey 2 filminin geliyor olması sizleri de sevindirdi mi? Diziyi veya 2019 yılında yayınlanan filmi izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ecinniler Dergisi 7. Sayı Edgar Allan Poe

Ecinniler Dergisi 7. Sayı Edgar Allan Poe Dosyası ile Geliyor

Beşinci Boyut Portal

Bilim İnsanları 5. Boyuta Açılan Bir Portal Keşfetmiş Olabilir