in ,

Yeni Dragon Ball Super Filminin Adı Belli Oldu

Dragon Ball’un yeni filminin adı belli oldu. Dragon Ball Super: Super Hero ismiyle gelecek anime filmi, farklı bir animasyon tarzı ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Dragon Ball Super: Super Hero
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü anime serisine ait yeni filmin adı Dragon Ball Super: Super Hero olarak açıklandı. Comic-Con@Home etkinliğinde gerçekleşen özel Dragon Ball panelinde filmi adıyla birlikte yeni karakter tasarımları da tanıtıldı.

Bu sene de Koronavirüs pandemisi nedeniyle çevrim içi yapılan Comic-Con etkinliği, hayranlara merak ettikleri serilerle ilgili yeni detaylar vermeye devam ediyor. Gelecek Dragon Ball Super filminin adı 23 Temmuz’da gerçekleştirilen özel panelde açıklandı. Goku’nun yeni macerası Dragon Ball Super: Super Hero filmi ile devam edecek. Hayranların hatırlayacağı üzere yeni filmin çıkacağı, geçen mayıs ayındaki Goku Günü’nde duyurulmuştu.

1984’te Akira Toriyama’nın çizdiği Dragon Ball serisi, Çin edebiyatının Dört Büyük Klasik Romanı’ndan biri olan Batı’ya Yolculuk kitabından ilhamla yazıldı. Dragon Ball, Son Goku’nun çocukluktan yetişkinliğe savaş sanatlarını öğrenme sürecindeki maceralarını konu alıyor.

- Reklam -

Son Goku, bir gün Bulma isimli bir kız ile tanışır. Bulma, Goku’yu Ejder Topları olarak bilinen ve 7’si bir araya getirildiğinde bir dileğin gerçekleşmesini sağlayacak bu topları aramak için ikna eder. Goku bu süreçte birçok arkadaş edinir, kökenini keşfeder ve Ejder Topları’nı arayan birçok kötüyle savaşır.

Panel, Goku’nun seslendirmeni Masako Nozawa, Akira Toriyama’nın editörü ve serinin yönetici yapımcısı Akio Iyoku ve serinin anime ve film yapımcısı Norihiro Hayashida’nın katılımıyla gerçekleşti.

Iyoku, isimde iki “süper” kelimesinin geçmesinin harika olduğunu ifade etti. Bu kelimelerle, filmin “süper kahraman filmi” olduğunu vurgulamak istediklerini açıkladı.

Dragon Ball Super: Super Hero Tanıtımında Yeni Animasyon Tarzı Dikkat Çekti

YouTube video

Filmin hikâyesi hakkında detayları henüz bilmiyoruz. Ancak 2015 yılında piyasaya sürülen anime serisine dayanan filmin devam niteliğinde olacağı biliniyor. Ayrıca Akira Toriyama’nın bu kez filmde süper kahramanlığa odaklanacağı da belirtilmişti. Zaten açıklanan isimden bu net olarak görülüyor. Norihiro Hayashida, yeni karakterlerin hangi rollerde olduğunu herkesin görmesini gerçekten çok istediğini ifade etti.

Goku karakterinin gösterildiği kısa tanıtımda filmden bir sahne olmasa da, Saiyan savaşçısı olarak ikonik duruşu ve yeni animasyon stili tanıtılıyor. Kısa tanıtımda kullanılan 3D CGI (Bilgisayar Üretimli İmgeleme) teknolojisi ile yeni bir animasyon stili kazanan karakterin yeni halini bazı hayranlar eleştirdi.

- Reklam -

Yeni animasyon stilinin eskisinden farklı oluşu sorulduğunda ise Hayashida hayranları kısa tanıtımı birkaç kez izlemeye davet ediyor. Fazla detaya giremeyeceğini ve izlendiğinde detayların fark edileceğini söylüyor.

Goku karakterinin 35 yıldır seslendirmenliğini yapan Masako Nozawa ise bu konu hakkında düşüncelerini ifade etti:

“İlk bakışta Goku’nun hareketleri abartı gibi gözükse de detaylar oldukça iyi. O hareketlere bazı sesli doğaçlamalar yapmayı seviyorum.”

2018’de yayınlanan son Dragon Ball Super: Broly filminin ardından, Dragon Ball Super: Super Hero 2022’de vizyona girecek.

Peki ya sizler ünlü serinin yeni filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce film bazı hayranları hayal kırıklığına uğratacak mı? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Sandman Act 2 sesli kitap

The Sandman Sesli Kitabı Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Lucifer 6. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Lucifer 6. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi