in ,

“Shrek” ve “Kung Fu Panda” Gibi Filmlerin Yapımcısı DreamWorks Animation Logosunu Güncelledi

DreamWorks Animation, yıllardır kullandığı ünlü logoyu güncelledi. Dev animasyon şirketi, duyuruyu eskilere veda eden bir video ile yaptı.

DreamWorks Animation Yeni Logo
- Reklam -
- Reklam -

DreamWorks Animation yeni filmlerini yeni bir logo ile karşılayacak. Dünyaca ünlü animasyon film şirketi, uzun süredir kullandığı ikonik logoda güncellemeye gitti.

DreamWorks Animation, dün yayınladığı 32 saniyelik bir tanıtım videosu ile yeni logosunun “değişim sürecini” gözler önüne serdi.

DreamWorks’ün animasyonlu logo açılışı Shrek, Kung Fu Panda, Puss in Boots, How to Train Your Dragon, The Boss Baby, Trolls, Madagascar ve Spirit gibi birçok popüler yapımla akıllara kazınmıştı.

- Reklam -

Hazırlanan “dönüşüm” videosu yapımcı Suzanne Buirgy ve prodüksiyon tasarımcısı Kendall Cronkhite’ın da dahil olduğu DreamWorks ekibi tarafından geliştirildi. Tanıtımın müziklerini ise Harry Gregson-Williams besteledi.

DreamWorks Animation Yeni Logosunu Duyurdu

YouTube video

(Duyuru videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni tanıtım videosu “The DreamWorks Boy” olarak tanınan çocuğun eski logodan ayağa kalkmasıyla başlıyor. Shrek, The Bad Guys, How to Train Your Dragon, Kung Fu Panda, Boss Baby gibi yapımlardan kesitlerin arasında dolaşan çocuk, nihayetinde yeniden hilaldeki pozisyonunu alıyor.

DreamWorks Animation’ın yeni logosu, ilk gösterimini 26 Kasım’da, dünya prömiyerini ise 21 Aralık’ta yapacak Puss in Boots: The Last Wish filmiyle birlikte görücüye çıkacak.

The Last Wish, 2011 yapımı Çizmeli Kedi filminin devamı niteliğinde olacak ve aynı peri masalının ikonik karakterine dayanıyor. Karakter aynı zamanda, stüdyonun ünlü serisi Shrek’in de bir parçası olarak tanınıyor.

Puss in Boots 2 Fragmanı - Çizmeli Kedi: Son Dilek | İZLE

- Reklam -

Yeni Çizmeli Kedi filminde Antonio Banderas ve Salma Hayek, Olivia Colman, Harvey Guillén, Samson Kayo, Wagner Moura, Anthony Mendez, John Mulaney, Florence Pugh, Da’Vine Joy Randolph ve Ray Winstone gibi oyuncular, eski rollerini yineleyerek sesleriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

DreamWorks Animation’dan çıkacak diğer filmler arasında Trolls 3 (17 Kasım 2023) ve Kung Fu Panda 4 (8 Mart 2024) yer alıyor.

DreamWorks Animation Yeni Logo Değişimi

1994 yılında Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg ve David Geffen tarafından kurulan DreamWorks Pictures’ın bir parçası olan Dreamworks Animation, sektörün öncü animasyon film yapımcısı olarak tanınıyor. Şirket, 2016’dan beri Comcast’a ait olan Universal Pictures’ın alt markası olarak çalışıyor.

Siz yeni logoyu ve duyuru videosunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline, Game Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Kung Fu Panda 4 gelsin artık bıraksınlar logoyu mogoyu

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Blucin Devrinin Çocukları - Dato Turaşvili

Gürcü Yazar Dato Turaşvili’nin Gerçekle Kurgunun İç İçe Geçtiği Başkaldırı Romanı “Blucin Devrinin Çocukları” Raflarda

Ay Yüzeyinden Yeni Görüntüler Paylaşıldı

NASA’nın Uzay Aracı, Ay Yüzeyinden Yeni Görüntüler Paylaştı