in

Dungeons & Dragons Çekimleri Başladı: Zindanlar ve Ejderhalar Macerası Geri Dönüyor

Dungeons & Dragons çekimleri başladı. Başrollerinde Chris Pine ve Regé-Jean Page gibi isimlerin yer aldığı yeni Zindanlar ve Ejderhalar filmi yaklaşıyor.

Dungeons & Dragons Çekimleri Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Dungeons & Dragons yönetmeni Jonathan Goldstein, sosyal medya hesabı üzerinden film için çekimlerin başladığını duyurdu. Chris Pine ve Regé-Jean Page’in başrolünde bulunduğu yeni Zindanlar ve Ejderhalar filmi yaklaşıyor!

2015 yılından bu yana geliştirilme süreci devam eden ve nihayet 2019 yılı itibarıyla John Francis Daley ve Jonathan Goldstein’a emanet edildi. Uzun bir süre senaryo çalışmaları süren yapım, Koronavirüs pandemisi nedeniyle geçen yıl içerisinde de sekteye uğradı. Nihayet geçen yılın sonunda yapımın başrolünün Chris Pine olacağı duyuruldu. Neyse ki bu duyurunun ardından geçen birkaç ayın sonunda sevindirici haber bizzat yönetmen tarafından geldi.

Yönetmenin yayınladığı yeni sosyal medya paylaşımı ile Paramount’un yapımcılığını üstlendiği maceranın logosu da belli oldu. Goldstein ve yardımcı yönetmeni John Francis Daley, görüntü yönetmeni Barry Peterson ile birlikte yönetim kurulunda listeleniyor. Sağ alt köşedeki çekim tarihi olarak 29 Nisan 2021 gözüküyor.

- Reklam -

Yönetmen “Macera başlıyor. #DnD” cümlesi ile paylaştığı gönderiye aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

Dünyanın birçok yerindeki D&D hayranları Jeremy Irons, Marlon Wayans ve Thora Birch’ün oynadığı ve 2000 yılında vizyona giren uyarlamanın gişe başarısızlığından bu yana düzgün bir Dungeons & Dragons filmi bekliyorlar. Paramount, popüler rol yapma serisiyle farklı bir yaklaşım benimsiyor ve filmin başarısını garanti altına almak için yıldız gücünü ikiye katlıyor. Daha önce Chris Pine ile birlikte Michelle Rodriguez, Justice Smith ve en son Regé-Jean Page gibi isimlerin filmde oynayacağı açıklanmıştı. Ancak filmin senaryosunun en son taslağını da yazan yönetmen Goldstein ve Daley, nihai ürünün neye benzeyeceği konusunda hâlâ detaylı bir açıklama yapmış değil.

Spider-Man: Homecoming ve Horrible Bosses filmlerinin senaristi olarak tanınan Jonathan Goldstein ayrıca Jason Bateman ve Rachel McAdams’ın başrollerinde yer aldığı Game Night filmini de yönetmişti. Ortak senarist ve yardımcı yönetmen John Daley ise kariyerine Ryan Reynolds’la birlikte kült komedi Waiting gibi filmlerde başrol oynayarak ve popüler TV dizisi Bones’da Lance Sweets’i oynayarak başladı. Ayrıca 2017’de Goldstein ile Spider-Man: Homecoming senaryosunu yazan isimler arasındaydı.

Daha önce filmin çıkış tarihi için Mayıs 2022 telaffuz edilse de şu anlık bu tarihin ertelendiği belirtiliyor. Filmin vizyon tarihinin 2023’e kalması olası gözüküyor.

Yeni Dungeons and Dragons macerasının nasıl bir şey olmasını bekliyorsunuz? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Böyle giderse 10 yıl içinde bizim forum da beyazperdeye yansır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vladimir Nabokov emoji keşif

Vladimir Nabokov, Şimdiki “Emoji”nin Atasını Yıllar Önceden Keşfetmişti

Pan'ın Labirenti İncelemesi

Pan’ın Labirenti İncelemesi: Tekinsiz, Gerçekçi ve Acımasız Bir Masal