in

Dungeons and Dragons Filmi Başrolü Chris Pine Oldu

Yeni Dungeons and Dragons filmi başrolü Chris Pine oldu. Zindan ve Ejderha evreninin bir sonraki macerası gittikçe şekilleniyor.

chris pine dungeons and dragons
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Dungeons and Dragons filmi başrolünde Chris Pine’ın olacağı açıklandı. Popüler fantastik rol yapma oyununun yeni sinema uyarlaması ile hayranlar bir kez daha beyaz perdede Zindan ve Ejderha macerası izleme şansına sahip olacaklar.

Merakla beklenen yeni Dungeons and Dragons filmi için nihayet bazı gelişmeler yaşanıyor. İlk defa yeni bir film geliştiriliyor cümlesi kurulduğunda tarihler 2015 yılını gösteriyordu. O zamanlar için filmin başrolü olarak Ansel Elgort gösteriliyordu ancak sonrasında bu plan değişti.

Dungeons & Dragons, geçen yıl Game Night ikilisi John Francis Daley ve Jonathan Goldstein’a emanet edilmeden önce farklı yönetmenler ve yazarlar arasında gidip geldi. Şimdi, fantastik macera filmi için prodüksiyon gittikçe yaklaşıyor.

- Reklam -

chris pine star trek

Chris Pine, yıllar içinde ekranda değerli bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Kariyerinin başlarında bir dizi romantik komedi rolü rolünde yer aldı. Ancak asıl çıkışını sağlayan şey ise, J.J. Abrams’ın Star Trek serisini yeniden başlatması ile oldu. Oradan, 2017’deki Wonder Woman’da başrol oynadı ve Diana’nın sevgilisi Steve Trevor rolünü üstlendi. Bu rolü, bu ayın sonunda yayınlanacak Wonder Woman 1984 filminde de bir kez daha üstlenecek.

Yeni Dungeons and Dragons Filmi 27 Mayıs 2022’de Vizyona Girecek

Şimdi de The Hollywood Reporter’ın haberine göre Chris Pine, Dungeons and Dragons filminde başrol olarak yer alacak. Paramount ve eOne Entertainment, şu anda 27 Mayıs 2022’de gösterime girmesi planlanan film için ortaklık yapıyor. Pine’ın potansiyel karakteriyle ilgili haberler ve olay örgüsü ayrıntıları hala gizli tutuluyor. Senaryonun kendisi Daley ve Goldstein tarafından yazılan yeni bir taslak, Michel Gilio tarafından yazılan önceki bir yineleme üzerinde çalışıyor.

- Reklam -

Yeni Dungeons & Dragons filmi hakkında çok az şey biliniyor. Fakat John Francis Daley ve Jonathan Goldstein ikilisinin daha önce sevilen masaüstü oyununa daha komik bir yaklaşım aradıkları ima edilmişti. Her ne olursa olsun yapımın aksiyon tarafının korunacağı biliniyor. Bu nedenle Paramount’un filme başrol için Chris Pine’ı istemesi şaşırtıcı değil. Pine, Star Trek ve Wonder Woman aracılığıyla kendisini kanıtladı. Hem aksiyon hem de komediyi bir arada götürebildiği ve bu anlamda izleyici ile iyi bir ilişki kurabildiğinden Dungeons and Dragons başrol seçimi önemli bir isim haline getirdi.

chris pine dungeons and dragons

Chris Pine’ın yeni Dungeons and Dragons macerasının başrolü olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Şu evrenin dizisini bir türlü yapmadılar gitti. Güzel içerikler çıkar bence.

  2. Avatar for NamelessOne NamelessOne dedi ki:

    Ejderha Mızrağı ve Planescape hak ettikleri ilgiyi görmediler. Ejderha Mızrağı iyi bir dizi olabilir. Planescape ise felsefi konulara kapı açıyor. (D&D ile felsefe pek uyumlu gibi gözükmüyor olabilir fakat edebi değeri olan eserler ortaya çıkması için felsefe çok önemli. Fantastik ile felsefe bir araya gelse güzel olur.)
    Dark Sun evrenini de unutmamak gerek. Dark Sun ve Planescape bir hazine gibi duruyor fakat kimse yüzlerine bakmıyor.

    Bu tüm evrenleri bir araya getiren bir film, film serisi yada dizi yapılsa çok güzel olurdu. Ama maalesef pek mümkün gözükmüyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disenchantment 3. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Disenchantment 3. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Wonder Woman 1984 Açılış Sahnesi

Wonder Woman 1984 Açılış Sahnesi Ücretsiz Olarak Paylaşıldı