in

Mads Mikkelsen, Korku Temalı Yeni Projesinde “Hannibal”ın Yaratıcısı ile Yeniden Buluşuyor: “Dust Bunny”

Dust Bunny filmi geliyor. Danimarkalı aktör Mads Mikkelsen, bir kez daha yeni projesinde Hannibal dizisinin yaratıcısıyla çalışacak.

Dust Bunny mads mikkelsen korku filmi
- Reklam -

Dust Bunny için detaylar belli olmaya başladı. Hannibal dizisiyle akıllara kazınan Bryan Fuller’ın yapımcılığını üstlendiği korku filminin başrolünde Mads Mikkelsen yer alacak.

Bryan Fuller ve Mads Mikkelsen ikilisi, 2013 – 2015 yılları arasında toplamda 39 bölüm yayınlanan ve bir defa Emmy’ye aday gösterilen Hannibal dizisinde dikkat çekici bir kimya yakalamışlardı. Dizinin başrolü Mads Mikkelsen ile yaratıcısı Bryan Fuller, şimdi yeni bir yapımda tekrar buluşmaya hazırlanıyor.

Entertainment One ve Thunder Road ortak yapımında geliştirilecek filmin senaryosu ve yönetmenliği Basil Iwanyk ile Erica Lee ikilisinin imzalarını taşıyacak. Fuller ise projede ortak yapımcı olarak görev alarak filme katkı sunacak. Dusty Bunny adlı filmin prodüksiyon süreci ise Ocak 2023’te başlayacak.

- Reklam -

Yapım, “80’lerin aile korku filmlerine bir geri dönüş” olarak nitelendiriliyor.

“Dust Bunny” Yatak Altı Canavarlarıyla Girişilen Mücadeleyi Anlatıyor

Dust Bunny filmi, yatağının altında yaşayan ve ailesini öldürdüğüne inandığı canavarı alt etmek için entrikacı komşusunun yardımına başvuran 8 yaşındaki bir kızın hikâyesini konu alıyor.

Erica Lee, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yıllardır Bryan’ın büyük hayranlarıyız. Dust Bunny inanılmaz şekilde yaratıcı ve piyasadaki hiçbir şeye benzemiyor. Biz de onun ilk uzun metrajlı filmini hayata geçirmeye yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz.”

Dust Bunny mads mikkelsen korku

Filmin haklarını elinde bulunduran Sierra/Affinit’ şirketinden genel müdür Kristen Figeroid ise şunları kaydetti:

- Reklam -

“Mads, hayata geçirdiği bütün karakterleri benzersiz bir kaliteye taşıyor. Dust Bunny’deki rolü de bir istisna olmayacak. Birçokları için sevilen bir tür olan 80’lerin aile korku filmlerine bir geri dönüş sağlayacağımız için heyecanlıyız.”

Yapımda küçük kızı canlandıracak oyuncu henüz açıklanmadı.

Mads Mikkelsen son olarak Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, Chaos Walking ve Druk filmlerinde rol aldı. Oyuncu, gelecek yıl vizyona girecek Indiana Jones 5 filminde de izleyicilerin karşısına çıkacak. Birçok hayran ise hâlâ Hannibal’ın 4. sezon bölümlerini bekliyor.

Dust Bunny mads mikkelsen

Filmin yayın tarihi, platformu ve konusuna dair daha detaylı bilgi gelecek haftalarda paylaşılacak.

Sizin Dusty Bunny filmi için beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    İşte bize bunlarla gelin. Hannibal’da Nikkelsen enfes bir oyunculuk çıkarmıştı ancak dizinin bazı sıkıntılı noktaları vardı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Everest yayınları ilk roman yarışması kazananı elif demirel

Everest Yayınları’nın İlk Roman Yarışmasında 2022 Yılının Kazananı Belli Oldu

mars astronot mağara keşif

Astronotların Gelecekteki Mars Görevlerinde İçinde Yaşayabilecekleri 9 Mağara Bulundu