in

Dwayne Johnson, Black Adam’ı Canlandıracak

Dwayne Johnson, uzun bir süredir beklenen DC uyarlaması Black Adam filminin başrolüne geçti. Yapımın çekimleri 2020’de başlayacak.

Dwayne Johnson
- Reklam -
- Reklam -

The Rock olarak da tanınan Dwayne Johnson’ın uzun süredir bir süper kahraman rolünde oynaması bekleniyordu. Dilden dile dolaşan söylentiler; baştan beri onun DC Comics’in en çok sevilen anti-kahramanlarından biri olan Black Adam rolüyle DCEU’ya giriş yapacağını belirtiyordu. 2000’lerden beri zaten hali hazırda yapım aşamasında bekleyen bir Shazam filmi vardı. Dwayne Johnson o zamanlarda bile bu proje dahilindeydi. Ancak hem başarılı aktör, hem de yapımcı ekip senelerce projeye dair kesin yorumda bulunmadı. Nihayet konuyla ilgili ilk açıklama geçtiğimiz hafta yapıldı.

King’s Letter lakaplı bir heykeltıraş geçtiğimiz hafta Twitter hesabından bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğraftaki yeni eseri DC’nin Black Adam karakteriydi. Fakat karakterin yüzü ve vücudu The Rock’tan esinlenerek yapılmıştı. Sanatçı fotoğrafa eklediği açıklamada, Dwayne Johnson’ın Black Adam’ı oynamasını dört gözle beklediğini belirtti. Aldığı onca olumlu yorumu yapan kişilerden bir tanesiyse The Rock’ın ta kendisi oldu.

Black Adam Çekimleri Temmuz 2020’de Başlıyor

Johnson yaptığı yoruma sanatçının çalışmasını ne kadar beğendiğini belirterek başladı. Herkesin Black Adam rolü hakkındaki destekleri içinse müteşekkir olduğunu belirtti. Ardından da hayranları heyecanlandıran, Black Adam projesinin yaklaşık on yıldır onunla birlikte ilerlediği ve çekimlerinin önümüzdeki temmuz ayında başlayacağı haberini verdi.

- Reklam -

Bilindiği üzere bu sene içerisinde Shazam filmi vizyona girdi ve aslında planlarda Black Adam’ın bu filmle beraber tanıtılması vardı. Ancak yapılan fikir alışverişlerinden sonra ortak bir noktaya varıldı ve Black Adam’ın kendi solo filmiyle beraber ekranlara taşınmasına karar verildi. Dwayne Johnson ayrıca bu seneki Shazam filminin baş yapımcılarından bir tanesiydi ve pek çok röportajında da DC Comics’in çizgi romanlarına ne kadar hakim olduğunu kanıtlamıştı.

- Reklam -

Temmuz 2020’de çekimlerine başlanması planlanan Black Adam filminin vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu hakkında henüz hiçbir detay verilmedi. Ancak ufak söylentilere göre Liam Neeson filmde Hawkman rolünde olacak. Bunun yanı sıra filmdeki kötü karakterlerin Lord Satanus ve Ahk-ton olması bekleniyor.

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

en buyuk volkan

Dünyanın En Büyük Volkanik Yerleşkesi Açıklandı

google kuantum bilgisayar

Dünyayı Değiştirecek Kuantum Üstünlüğüne Ulaşıldı