in

Emergency Contact: Dwayne Johnson ve Yahya Abdul-Matteen II Bir Araya Geliyor

Dwayne Johnson ve Yahya Abdul-Matteen II, aksiyon gerilim filmi Emergency Contact için bir araya geliyor. Film Texas’ın yeraltı müzik sahnesini konu alacak.

Dwayne Johnson Yahya Abdul-Mateen II Emergency Contact
- Reklam -
- Reklam -

Dwayne Johnson ve Yahya Abdul-Matteen II, aksiyon gerilim macerası Emergency Contact filmi için bir araya geliyor.

Son yılların adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Dwayne Johnson, şu an hayranların heyecanla beklediği DC filmi Black Adam üzerinde uğraşıyor. Ünlü aktör, Black Adam’ın filmin taslağını da hazırlayan yazar ekibi Rory Haines ve Sohrab Noshirvani’nin fikirlerine dayanan bir gerilim filmi için şimdiden hazırlıklara başlamış durumda. Senaryoyu yazan ikilinin daha önce The Mauritanian’ın uyarlanmış senaryosu ile Bafta adaylığı kazandığı biliniyor.

Acil Temas olarak dilimize çevrilebilecek olan Emergency Contact için konu detayları henüz açıklanmasa da Austin, Texas’ın yeraltı müzik sahnesini konu alan bir aksiyon gerilim film olacağı biliniyor. Filmin başrolünde ise Yahya Abdul-Matteen II yer alacak.

- Reklam -

Dwayne Johson’ın şu an için filmde rol alıp almayacağı bilinmiyor ancak Hiram Garcia ve Dany Garcia ile birlikte Seven Bucks Productions çatısı altında filmin yapımcısı olarak çalışacak. Johson’ın birçok filminde de bulunan Beau Flynn ise Yahya Abdul-Matteen II, Scott Sheldon, Haines ve Noshirvani ile birlikte filmin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Dwayne Johnson ve Yahya Abdul-Matteen II, Emergency Contact Öncesi Merakla Beklenen Yapımlar için Çalışıyorlar

Dwayne Johnson Yahya Abdul-Mateen II Emergency Contact

Dwayne Johson şu anda Black Adam’a ek olarak Disney’in yakında çıkacak olan macera filmi Jungle Cruise ile Netflix’in büyük bütçeli aksiyon filmi Red Notice’in yapımcılığını da üstleniyor. Abdul-Matteen ise Watchmen’deki performansıyla Emmy ödülünü kazandı. Yakın zamanda, yazar-yönetmen Aaron Sorkin’in Netflix’in En İyi Film adayı The Trial of the Chicago 7’de aktivist Bobby Seale’i canlandırdı. Şu anda Matrix 4’te rol genç Morpehus’u canlandıracağı biliniyor. Ayrıca George Miller’ın yeni Mad Max filmi Furiosa’da da rol alacak.

- Reklam -

Yüksel profilli aksiyon filmi şeklinde tanımlanan Emergency Contact için henüz resmi bir çekim veya vizyon tarihi açıklanmış değil. Ancak ikilinin yoğun takvimleri göz önüne alınırsa, söz konusu yeni maceranın 2023’ten önce gelme ihtimali bulunmuyor.

Peki ya siz ikilinin aynı filmde yer alacak olmasından dolayı neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the matrix 4 Christina Ricci

Christina Ricci “Matrix 4” Kadrosuna Katılan Yeni İsim Oldu

Geleceğin Tarihleri - Lizzie O'Shea

Geleceğin Tarihleri: Lizzie O’Shea’dan Başka Bir Gelecek Tasviri