in

Edward Norton, Knives Out 2 Filminin Kadrosuna Katıldı

Edward Norton, Knives Out 2 filmi kadrosuna dahil oldu. Daniel Craig’li polisiye yapımının çekimleri önümüzdeki yaz başlayacak.

Edward Norton, Knives Out 2 Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Knives Out 2 filminde oyuncu kadrosu genişliyor. Başrolünde son James Bond Daniel Craig’in yer aldığı Bıçaklar Çekildi’nin devam yapımında Edward Norton da ekipteki yerini aldı.

Dedektif Benoit Blanc’ın maceralarını işleyen Knives Out filmi yeni yapımı ile yola devam ediyor. Netflix tarafından hazırlanacak yapımın yönetmen koltuğunda Rian Johnson oturuyor.

2019 yılında vizyona giren ilk film Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Katherine Langford ve Christopher Plummer gibi isimleri bünyesinde bulundurmuş ve komedi, suç, drama türlerini başarılı bir şekilde bir araya getirmeyi başarmıştı. Bir dalda Oscar’a da aday gösterilen yapım BAFTA gibi yarışmalardan ödülle dönmüştü.

- Reklam -

Katilin kim olduğunu, biraz da eğlenceli bir üslupla işleyen yapımın dünya galası 44. Toronto Film Festivali’nde gerçekleşmiş olan yapım 40 milyon dolarlık bütçesiyle dünya genelinde 311 milyon dolarlık gişe hasılatı elde ederek devam filmini adeta garantilemişti.

Edward Norton ile Kadrosunu Genişleten Knives Out 2 Çekimleri Yunanistan’da Gerçekleştirilecek

Çekimlerine önümüzdeki yaz mevsiminde Yunanistan’da başlayacak filmin oyuncu kadrosuna dikkat çekici bir isim daha katıldı. Edward Norton’u son olarak hem yönetip hem de başrol oynadığı Motherless Brooklyn filmi ile hatırlıyoruz. Fight Club, Birdman, Primal Fear ve Keeping the Faith gibi yapımlarla tanıdığımız Norton’u yeni filminde hangi karakter ile izleyeceğimiz ise henüz belli değil.

Knives Out 2 kadro

Netflix, ilk filmin başarısının ardından Knives Out’un devamı için 450 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamıştı. İkinci filmle birlikte serinin üçüncü filminin de yolda olduğunu şimdiden hatırlatalım.

- Reklam -

Knives Out 2 kadrosuna Edward Norton ile birlikte geçen günlerde Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, Blade Runner 2049, Avengers: Infinity War) da katılmıştı.

Yeni Bıçaklar Çekildi filminde nasıl bir hikâyenin işleneceği ise şimdilik gizli tutuluyor. Ancak yapımda yine Dedektif Benoit Blanc’ın açıklanamayan bir cinayeti, aksiyon ve eğlence dolu bir macera eşliğinde çözeceği bir gerçek.

Prodüksiyon sürecine bu yaz başlayacak Knives Out 2 filminin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Filmin 2022 yılı içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor.

Sizin yeni maceradan beklentileriniz neler? Nasıl bir hikâye bizi bekliyor dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Altın Küre Ödülleri NBC

Tom Cruise Altın Kürelerini İade Etti: NBC Töreni Yayınlamaktan Vazgeçti – Kriz Büyüyor

Exxen Ücretsiz İzleme Kampanyası

Exxen, Bayram Boyunca Ücretsiz Olacak: İşte Göz Atabileceğiniz Yapımlar