in

Breaking Bad Filminin Yeni Fragmanı Yayında

Netflix yapımı El Camino: A Breaking Bad Movie için bir fragman geldi. Emmy Ödülleri’ne özel yayınlanan tanıtım videosunda Jesse Pinkman’ı görüyoruz.

Breaking Bad
- Reklam -
- Reklam -

Netflix tarafından çekilen ve hakkında hâlâ yeterince bilgi sahibi olamadığımız El Camino: A Breaking Bad Movie için Emmy Ödülleri’ne özel bir fragman yayınlandı.

Dün gece sahiplerini bulan 71. Emmy Ödülleri’nde El Camino için yeni bir fragman geldi.

Breaking Bad evreninde geçen ve çekimleri büyük bir gizlilikle tamamlanan filmin Jesse Pinkman’ın yeni hayatını konu alacağını biliyoruz.

- Reklam -

Dizinin finalini hatırlayanların, Jesse’nin artık birkaçak hayatı sürdüğünü az çok tahmin ediyordur. İşte yayınlanan bu yeni fragmanda kahramanımızı bir arabada Walter White’ın katliam haberini dinlerken görüyoruz. Elbette yine çok kısıtlı bir görüşe sahibiz ve ne yazık ki son duruma dair fazla bir bilgi edinmek güç.

El Camino: A Breaking Bad Movie – Emmy Ödülleri Fragmanı

YouTube video

Aaron Paul tarafından canlandırılan Jesse Pinkman odaklı yeni fragman ağzımıza bir parmak bal çalıyor.

- Reklam -

Dizide karşımıza çıkacağını bildiğimiz bir diğer karakter ise Skinny Pete rolüyle izleyeceğimiz Charles Baker. IMDb’ye göre yapımda yer alacağı kesinleşen son isim ise Badger karakteriyle Matt Jones oldu.

Breeaking Bad dizisinin yayınlandığı dönemde Golden Globe ve Emmy dahil sayısız ödül aldığını biliyoruz. Aaron Paul da Jesse Pinkman rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü sırtlamıştı. Haliyle bu özel gecede özel bir fragmanın gelmesi pek de sürpriz olmadı.

El Camino: A Breaking Bad Movie filmini 11 Ekim 2019 tarihinde Netflix kütüphanesinde izleme fırsatı bulacağız. Yapım, Netflix’in ardından AMC ekranlarına da gelecek.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

71. Emmy Ödulleri

71. Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Joker

Joker 2 Filmi İçin Fazla Umut Yok