in

Sony’nin Spider-Man Evreni “El Muerto” Spin-Off Yapımı ile Genişliyor

El Muerto filmi geliyor. Sony’nin Spider-Man evreni genişlemeyi sürdürürken yapımın başrolünde Bad Bunny yer alacak.

El Muerto filmi yeni spider-man yapımı
- Reklam -
- Reklam -

El Muerto filmi için hazırlıklar başladı. Sony’nin Spider-Man evreni yeni bir yapımla genişlerken başrolün Bad Bunny olacağı kaydedildi.

Sony, Spider-Man evrenini genişletmeye devam ediyor. Venom serisinin üçüncü filminin resmi olarak geleceği duyurulduktan ve Jared Leto’nun başrolünde yer aldığı Morbius yapımı izleyicilerin karşısına çıktıktan sonra Sony’nin bir sonraki hamlesi Latin karakter El Muerto oldu.

Spider-Man çizgi roman ve ekran adaptasyonlarında sadece Peter Parker’ın yaşantısıyla değil aynı zamanda kötü karakterlerinin derinliğiyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Karakterin haklarına sahip Sony ise kendi Spider-Man Evreni’ni büyütmekte kararlı. Venom ve Morbius filmlerinden sonra stüdyo devinin bir sonraki hamlesi Latin kökenli güreşçi El Muerto’nun film adaptasyonu oldu.

- Reklam -

Yen Spider-Man Evreni Filminde El Muerto Karakteri Rapçi Bad Bunny Tarafından Canlandırılacak

Filme dair henüz bütün ayrıntılar netleşmese bile Sony beyaz perde adaptasyonunda süper güçlere sahip güreşçiyi müzisyen Bad Bunny’nin canlandıracağını duyurdu. Sahne adı Bad Bunny olan Benito Antonio Martinez Ocasio’nun müzisyen olmasının yanı sıra aynı zamanda bir güreşçi, yapımcı ve aktör. 2020 ve 2021 yıllarında Spotify üzerinden en çok dinlenen sanatçılar arasına girmeyi başaran sanatçı iki Grammy ve dört Latin Grammy ödülünün de sahibi.

Bad Bunny El Muerto

Daha önce Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filminde rol alan müzisyen, Narcos dizisinde ve Netflix’te yayınlanan Bruised filminde de görev almıştı.

El Muerto Filmi 12 Ocak 2024 Tarihinde Beyaz Perdeye Gelecek

Spider-Man’in diğer düşmanları kadar göz önünde olmasa bile El Muerto, Peter Parker’ın maceralarında önemli bir yere sahip. El Muerto’nun babası gizemli bir güreş tanrısı olan El Dorado tarafından öldürüldükten sonra güçleri El Muerto’ya geçer. Güreş tanrısı onun maskeyi alarak dünya şampiyonu olması gerektiğini yoksa kendisini de babası gibi öldüreceğini söyler. Kendisine süper güçler veren maskesi ile birlikte Spider-Man’in karşısına çıkan El-Muerto Örümcek-Adam tarafından yere serilir.

- Reklam -

Sony’nin Spider-Man çizgi romanları arasında çok okunanlar arasına girmeyen bir karakterle evren kurma çalışmaları, şirketin farklı bir noktaya geçiş yaptığını düşündürüyor. Birçok hayran tarafından “canon” sayılmayacak karakteri Bad Bunny’nin başrolünde evrene dahil etmesi de eleştirmenler tarafından “çılgın” bir hamle olarak görülüyor.

Filmin oyuncu kadrosu ya da senaryosuna dair detaylı bilgiler henüz paylaşılmadı. Ancak yapımın herhangi bir erteleme almaması durumunda 12 Ocak 2024 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Siz yeni Sony filmi El Muerto hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Yapmayin, gozunuzu seveyim, kendinizi sabote etmeyin.

    Ondan sonra giseyi 100 milyon dolarin da altinda kapatacak ve suclu arayacaksiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucian Freud eserleri

20. Yüzyılın Önde Gelen Sanatçılarından Lucian Freud’un Daha Önce Görülmemiş Çizimleri Gün Yüzüne Çıkıyor

Spider-Man: Beyond The Spider-Verse

Into the Spider-Verse’ün 3. Filmi Kesinleşti ve Tam Adı Belli Oldu: “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse”