in

Pixar’ın Bir Ateş Elementi ve Su Elementinin Aşkını Anlattığı Yeni Filmi “Elemental”dan İlk Fragman

Elemental fragmanı yayınlandı. Pixar’ın yeni animasyon filmi, yepyeni bir dünyada geçen bir aşk hikâyesini konu edinecek.

Elemental Fragmanı Pixar
- Reklam -
- Reklam -

Elemental fragmanı paylaşıldı. Pixar, yepyeni bir dünyada geçen ve bir ateş elementi ile su elementinin aşk hikâyesini anlatacağı animasyon filminden ilk tanıtım videosunu paylaştı.

Disney’in alt markası olan Pixar, yıllar boyunca izleyicilerine bildiklerini düşündükleri dünyalar, nesneler veya kavramlar hakkında farklı bir bakış açısı sağladı. Buna oyuncaklar, arabalar, duygular ve hatta dolaplarındaki veya yataklarının altındaki canavarlar dahil oldu. Şimdi bunlara bir yenisi daha ekleniyor. Animasyon stüdyosu izleyicilerini, dünyayı oluşturan unsurların -toprak, ateş, su ve hava- kendi kültürleri ve toplumları ile duyarlı varlıklar olduğu bir maceraya davet ediyor.

İlk görüntüleri geçen eylül ayında gerçekleşen D23 Expo etkinliğinde paylaşılan Elemental için ilk fragman kısa bir süre önce yayınlandı.

- Reklam -

İlk fragman, Monsters Inc. ve Inside Out gibi Pixar projelerinden klasik unsurları birleştiren bir sahnede Ember adında gizemli ve ateşli genç bir kadının bir trene bindiğini ve çeşitli unsurları hem olumlu hem de olumsuz olarak etkileşime giren çeşitli yaratıcı tasarımlı karakterlerin yanından geçtiğini gösteriyor. Yaklaşık bir buçuk dakikalık fragmanın sonunda, kulaklığını düşüren Ember Wade adında bir su ile tatlı bir buluşma yaşar ve “karşıtların tepki gösterdiği” bir aşk hikâyesi başlar.

Yayınlanan fragmanı hemene aşağıdan izleyebilirsiniz:

Elemental Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Şimdiye kadar yeni Pixar filminin konusunun büyük bir kısmı gizli tutuluyordu. Bu tanıtım fragmanı da yeni filmin dünyası ve sakinlerinin birbirleriyle etkileşim şeklini göstererek asıl konusu hakkında hâlâ çok fazla bilgi vermiyor. Ancak Ember’ı en çok The CW’nin Nancy Drew ve 2020 gençlik filmi The Half of It’teki çalışmaları ile tanınan Leah Lewis’in seslendirdiği biliniyor. Lewis’in karşısında Wade’i yakın zamanda Jurassic World: Dominion’da Ramsay Cole olarak görünen Mamoudou Athie seslendiriyor. Fakat bu iki isim dışında seslendirme kadrosunun başka hiçbir üyesi açıklanmadı.

- Reklam -

Peter Sohn tarafından yönetilen film için yayınanan ilk fragmanın yanı sıra yeni bir afiş de paylaşıldı:

Elemental Afiş Pixar

Elemental, 16 Haziran 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Pixar’ın yeni filmi Elemental’ın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Görsel olarak iyice tırtlaşmış son zamanlarda güzel bir iş çıkartamıyorlar arabalar üç ile kendilerini öldürdüler.Frozen demeyin tam bir çocuk işi yetiskinlerin izleyip keyif alabileceği bir şey değil. Sjw kişilerin yönetime gelip işin aslını unutup kendi görüşlerini dayatinca ortaya vasatlık çıkıyor WB nin basina gelen bununda gelsin diyecemde adamlar para basıyor.

  2. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Frozen Pixar filmi değil Disney filmi zaten. Ayrıca Arabalar üç sonrası çok iyi iki tane film çıkardılar, Coco ve Soul. Pixar benim hala çok sevdiğim bir stüdyo. Ortalama kalitenin 2000-2010 arası dönemleri kadar yüksek olmadığı konusunda haklısınız ama ara ara o seviyeyi yakalayan filmler çıkabiliyor.

  3. Avatar for nefarrias_bredd nefarrias_bredd dedi ki:

    Pixar’dan babam çıksa izlerim, Allah affetsin.

    Lakin bu film senaryosu bana Finnle Flamr Princess’i hatırlattı biraz hahah🙄.

  4. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    Yakın zamanda Coco’yu izledim ve harikaydı. Pixar ne çıkarsa şans veririm, hayal güçlerine bayılıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 National Book Award Kazananları

ABD’nin Önemli Edebiyat Ödüllerinden National Book Award’ın 2022 Yılı Kazananları Belli Oldu

Quentin Tarantino Dizi Yeni Proje

Quentin Tarantino’nun Merakla Beklenen Yeni Projesi Netleşti: 8 Bölümlük Mini Dizi Geliyor