in

Elijah Wood, Daniel Radcliffe ile Aynı Filmde Oynamak İstediğini Söyledi

Elijah Wood ve Daniel Radcliffe’ın aynı filmde birbirlerini canlandırdıklarını düşünün. Bu fikir, ikiliden gelen açıklamalardan sonra pek de uzak durmuyor.

Elijah Wood, Daniel Radcliffe ile Aynı Filmde Yer Alabilir
- Reklam -
- Reklam -

Elijah Wood, kendisine yöneltilen bir soru üzerine Daniel Radcliffe ile aynı filmde, hatta birbirlerini canlandıracakları bir senaryoda başrolü üstlenebileceğini ifade etti. Radcliffe’in şaka yollu bir söyleminden sonra ortaya çıkan bu fikir, artık pek de uzak bir ihtimal gibi durmuyor.

Daniel Radcliffe ve Elijah Wood, yıllar boyunca birbirine oldukça benzetilen ünlüler arasında yer aldı. Biri Harry Potter, diğeri ise Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldızı olan ve özellikle bu filmlerle adlarını tüm dünyaya duyuran aktörler, sonrasında farklı birçok filmde yer aldılar. Ancak ikili aynı filmde hiçbir zaman bir araya gelmedi.

Kısa bir süre önce Radcliffe, adına bir biyografi filmi yapılırsa kendisini oynayabilecek aktörün bariz seçimi olarak Wood’u göstermişti. Bazı hayranların Radcliffe ve Wood’u ne sıklıkta karıştırdıkları göz önüne alındığında, ikisinin “birbirlerini canlandıracağı” bir film fikri hayal etmişti.

- Reklam -

Elijah Wood, Daniel Radcliffe ile Aynı Filmde Oynayabilir

TMZ de konuyla ilgili Elijah Wood’a ulaştı ve ona Radcliffe’in yorumlarını sordu. Bir filmde Radcliffe ile yer değiştirmeye hazır olup olmayacağı sorulduğunda Wood, bunun harika olacağını dile getirdi.

“İnanılmaz olur. Eskilerin değişimi? Elbettte! Daniel bu konuda en iyisi.”

Daniel Radcliffe ve Elijah Wood Aynı Filmde Birbirlerini Canlandırabilir

Daniel Radcliffe, daha önce hayranların kendisini Wood ile karıştırdığını ancak o deneyimi bozmamak adına gerçek kimliğini açık etmediğini belirtmişti. Wood da Radcliffe ile birçok kez karıştırıldığını, fakat bu süreçte onun gibi davranmadığını ve kendi gerçek kimliğini hayranlara açık ettiğini söylüyor. Her halükarda, Radcliffe ile birlikte rol alma şansını elde etmek için varsayımsal filmi yapmayı çok istediğini yineliyor. Tekrar sorduğunda şöyle diyor:

“Tabii ki! Onunla çalışmayı çok isterim. Daniel oldukça tatlı biri.”

- Reklam -

Weird The Al Yankovic Story fragmanı daniel radcliffe

Aslında bu ihtimalin son zamanlarda konuşulmasındaki asıl neden, Radcliffe’in yeni biyografiye filmiyle ilgili. Aktör, izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan WEIRD: The Al Yankovic Story’de efsanevi parodist “Weird Al” Yankovic’i canlandırıyor. Bunun gibi tuhaf biyografik filmlerin konsepti, hayran karışıklığı göz önüne alındığında, Wood’un Radcliffe’i bir biyografik filmde oynaması hakkında tartışmalara yol açtı. Pek tabii şimdilik bu ihtimalin sadece iki aktörün olumlu anlamda cevap vermesiyle sınırlı kaldığını, herhangi bir şirketin veya stüdyonun bir çalışması olmadığını da hatırlatmak gerekir.

Elijah Wood, Daniel Radcliffe Empire Kapağı

Elijah Wood ve Daniel Radcliffe’ın aynı filmde rol almasını ister miydiniz? İkilinin birlikte rol alacakları filmin senaryosuyla ilgili düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yapay zekâ uyku eğitimi

Bilim İnsanları, Yapay Zekâya Öğrendiklerini Unutmaması için “Uyumayı” Öğretti

yeni narnia günlükleri filmleri netflix yönetmen

Netflix’in Yeni “Narnia Günlükleri” Filmlerinin Başına, “Barbie”nin Yönetmeni Greta Gerwig Geçebilir