in

Emma Stone, Cruella Devam Filmi için Resmen Geri Dönüyor

Emma Stone, Cruella devam filmi için rolüne resmen geri dönüyor. Ünlü oyuncu, Disney ile davalık olacağı haberlerine rağmen anlaşmaya varmış görünüyor.

Emma Stone Cruella Devam Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce de çalışmaları başladığı duyurulan Cruella devam filmi için Emma Stone, de Vil rolüne resmen geri dönüyor. Disney’e açacağı söylenen dava sonrası şirket ile yolları ayrılacağı düşünen ünlü oyuncu, anlaşmaya varmış gibi görünüyor.

Disney’in animasyon filmlerini canlı aksiyon formatında yeniden tasarlama pratiği, son on yılda inanılmaz derecede başarılı olduğunu kanıtladı. Bunun en son örneğini de geçen aylarda gösterime giren Emma Stone’lu Cruella filmi ile yaşadı. 101 Dalmaçyalı’nın yan ürünü olarak hazırlanan macera aslında ilk başta 2020’de gösterime girecekti. Ancak dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi nedeniyle, birçok yapımda olduğu gibi Cruella’nın çıkış tarihi de ertelendi. Sonunda film hem beyaz perdeye hem de Disney+’a Premier Access ile geldi.

Film sinemalarla aynı anda dijitale de gelmesine rağmen Disney şirketi için oldukça iyi bir hasılat elde etti. 100 milyon dolarlık çekim bütçesine karşın dünya çapında 220 milyon dolardan daha fazla bir gişe hasılatı elde etti. Ayrıca Disney Plus’ta da 29.99 dolarlık satın alımları da bu fiyatlara ekleyince rakamın daha da yüksek olduğu biliniyor. Ancak ne yazık ki şirket bu rakamları henüz açıklamış değil.

- Reklam -

Cruella Devam Filmi Anlaşması ile Emma Stone ve Disney Dava Sorunu Çözüldü mü?

cruella devam filmi emma stone disney

Cruella’nın beyaz perdeye gelmesinden kısa bir süre sonra devam filmi hazırlıklarının resmi olarak başladığı ve yönetmen Craig Gillespie ve yazar Tony McNamara’nın geri döneceği duyurulmuştu. Şimdi ise filmin yıldızı Emma Stone’nun da rolüne geri döneceği resmen açıklandı.

Deadline’ın haberine göre Emma Stone, Cruella 2 macerasında başrol oynamak için bir anlaşma yaptı. Yayınlanan haberde, Cruella’nın devam filminin sadece sinemaya mı özel olacağı, Disney+’a ile mi geleceği yoksa hibrit bir sürüm mü olacağının henüz onaylanmadığı belirtiliyor.

- Reklam -

Pek tabii söz konusu anlaşma, Emma Stone’un Disney’e dava açacağı ihtimalini de büyük oranda ortadan kaldırmış gibi görünüyor. Hatırlanacağı üzere ünlü oyuncunun, tıpkı Black Widow başrolü Scarlett Johansson’ın başlattığı davaya benzer bir yola gireceği konuşuluyordu. Ancak şimdi, Cruella 2 için yapılan anlaşma sayesinde Disney’in Emma Stone’a gerekli ödemeyi fazlasıyla yapılacağı düşünülüyor. Bu nedenle bu dava konusu da muhtemelen rafa kalktı.

Peki ya sizler Cruella’yı izlediniz mi? Devam filmi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

baby groot dizisi

Baby Groot Animasyon Dizisi Geliyor: Guardians of the Galaxy Evreni Genişliyor

My Hero Academia canlı aksiyon sinema filmi

My Hero Academia Canlı Aksiyon Sinema Filmine Uyarlanıyor