in

Emma Stone da Disney’e Dava Açmaya Hazırlananlar Arasına Katılıyor

Emma Stone, Disney şirketine Cruella nedeniyle dava açmaya hazırlanıyor. Scarlett Johansson’ın başlattığı süreç farklı isimlere de örnek teşkil etmeye başladı.

Emma Stone Disney Dava Cruella
- Reklam -

Emma Stone, Disney şirketine dava açmaya hazırlanıyor. Scarlett Johansson’ın Black Widow’un Disney+’ta yayınlanması sonrası açtığı dava, farklı isimlere de örnek olmaya başladı. Son olarak Cruella filmi ile karşımıza çıkan Stone mahkeme hazırlığında.

Koronavirüs pandemisi başladığından beri insanların hayat akışında birçok şey değişti. Sürekli maske takmak, sonu gelmeyen sokağa çıkma yasakları ve en önemlisi de eğlence ritüelleri oldukça farklılaştı. Sinemaların kapanması ile birlikte, hayranların beklediği tüm filmler neredeyse 1 ya da 2 yıl sonrasına ertelendi. Birbiriyle bağlantılı filmlerde de planlar değişti. Bunlar arasında dünyada en bilinenlerden biri de Marvel Sinematik Evreni’ydi.

Dördüncü evreye giren Marvel yapımları artık hem Disney+’ta dizi olarak hem de yeni filmler ile yayınlanmaya devam edecekti. Bunların başında da dördüncü aşamanın ilk filmi olan ve normal şartlar altında Mayıs 2020’de çıkacak olan Black Widow’du. Ancak Covid-19 nedeniyle planlar tutmadı ve film defalarca erteleme aldı. Nihayet geçen ay hem sinemalarda hem de artı ücret ile Disney+’ta vizyona girdi. Fakat bu durum, filmin başrolü Scarlett Johansson ile Marvel’ın bağlı olduğu Disney şirketinin davalık olmasına yol açtı. Ünlü oyuncu filmin Disney+’ta yayınlanmasının kendisini zarara uğrattığını öne sürdü. Şimdi bir benzerini bir başka Disney filmi olan Cruella’nın yıldızı Emma Stone yapmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Emma Stone ve Scarlett Johansson Sonrası Disney Şirketine Dava Açacak Bir Diğer İsim Emily Blunt Olabilir

Emma Stone Cruella Disney Dava

Emma Stone’un Disney’e dava açacağı söylentileri, eski The Hollywood Reporter editörü Matt Belloni’nin bir yazısı ile ortaya çıktı. Belloni yazısında, “Cruella’nın yıldızı Emma Stone’un şu anda seçeneklerini tarttığı söyleniyor.” dedi. Yazar ayrıca Jungle Cruise yıldızı Emily Blunt’ın da benzer bir dava sürecini başlatabileceğini dillendirdi. Davaların açılma gerekçesi de Johansson’ınkiyle aynı olacak. Yani filmin gelirinden alacakları miktarların, Disney+ ve haliyle korsan izlenimler yüzünden düşeceklerini savunuyorlar.

- Reklam -

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige’nin Black Widow davası yüzünden kızgın ve üzgün olduğu söyleniyor. Feige’nin bir iş insanı olduğunu, kurumsal çatışmalara veya kavgalara meyilli olmadığını söyleyen Belloni, Marvel’ın başkanının kızgın ve mahcup olduğunu duyduğunu da sözlerine ekliyor.

Siz açılan bu davaları doğru buluyor musunuz? Pandemi döneminde izleyiciler adına yapılan böyle bir kolaylığı ünlü oyuncuların davalık etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

mandıra filozofu çökertme koyu yangın

Mandıra Filozofu Filminin Çekildiği Çökertme Koyu Yangında Küle Döndü

Space Invaders - Nona Fernandez

80’lerin Şili’sinde Diktatörlük Gölgesinde Büyüyen Nesli Anlatan “Space Invaders” Kitabı Türkçede