in ,

Enola Holmes Fragmanı: Sherlock’un Kız Kardeşi Film Oluyor

Enola Holmes fragmanı yayınlandı. Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’ın başrolünde olduğu filmde Sherlock Holmes’u ise Henry Cavill canlandırıyor.

Enola Holmes 2
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things dizisinin başrollerinden Millie Bobby Brown’ın başrolünde oynadığı Enola Holmes filminden ilk fragman yayınlandı. Sherlock Holmes rolünde Henry Cavill’ı izleyeceğimiz film yakında geliyor!

Kendisini ilk defa Netflix’in en popüler yapımlarından biri olan Stranger Things ile tanıdığımız Millie Bobby Brown, Eleven rolüyle şöhrete kavuştu. Oynadığı bu rolle birlikte iki adet Emmy adaylığı kazandı. İlk büyük film rolü geçen yıl vizyona giren Godzilla: King of the Monsters ile geldi ve devamı olan Godzilla vs. Kong için geri dönmeye de hazırlanıyor. Çekimleri Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen Stranger Things’in 4. sezonunda da Eleven rolünü yeniden canlandıracak. Sevilen dizinin yeni sezonunu sabırsızlıkla bekleyenler için Netflix, Brown’ın başrolde olduğu son projeyle ilgili ilk tanıtım fragmanını da yayınladı.

Enola Holmes Film Netflix

- Reklam -

Enola Holmes, yazar Nancy Springer’ın genç yetişkin romanlarına dayanıyor ve ünlü dedektif Sherlock Holmes’un 14 yaşındaki kız kardeşininin maceralarını konu ediniyor. Bu filmin konusu da Enola’nın kaybolan annesini arama hikâyesi üzerine. Bir gün uyandığında annesinin kaybolduğunu öğrenen Elona, ağabeyleri Sherlock ve Mycroft’tan yardım ister. Ancak kardeşler onu yatılı okula göndermeyi planlar. Enola meseleyi kendi eline alır ve annesine ne olduğunu öğrenmek için Londra’ya gider.

Netflix, Enola Holmes filminin ilk videosunu ve çıkış tarihine ilişkin akıllıca küçük bir bulmacayı yayınladı. 20 saniyelik fragman çok hızlı geçişlere sahip olsa da, izleyiciler için Enola Holmes ve Sherlock da dahil olmak üzere birçok oyuncuya ilk bakış sunuyor.

Yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz:

Enola Holmes Fragmanı | İzle

- Reklam -

Tweet’te bulunan bulmaca çözüldüğünde, Enola Holmes’un 23 Eylül 2020 tarihinde Netflix’te yayınlanacağı ortaya çıkıyor. Muhtemelen önümüzdeki haftalarda daha uzun bir fragman gelecek, ancak şimdilik bu karakter için eğlenceli bir giriş yapılmış oldu. Bu şekilde Sherlock Holmes’un kardeşine yakışır bir bulmaca ile çıkış tarihi de açıklandı.

Filmde Millie Bobby Brown ve Henry Cavill’a; Helena Bonham Carter, Sam Claflin, Fiona Shaw ve Jay Simpson gibi isimler eşlik ediyor. Jack Throne’un senaristliğini üstlendiği yapımın yönetmen koltuğunda ise Harry Bradbeer bulunuyor.

Enola Holmes dizi netflix 1

Son olarak Arthur Conan Doyle mirasçıları tarafından geçen haziran ayında Netflix’e Enola Holmes hakkında bir dava açıldığı haberleri gelmişti. Davaya göre, Enola Holmes’un empatik bir Sherlock tasviri, Doyle’un kamu malı dışında kalan birkaç eserinden geliyor ve bu nedenle bir telif hakkı ihlali oluşturuyor. Davanın nasıl sonuçlanacağı henüz belli değil fakat Netflix, film için pazarlama anlamında duracağa benzemiyor.

Yayınlanan ilk bakış fragmanını sizler nasıl buldunuz? Oyuncu bu role yakışmış mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Sherlock Holmes: Chapter One Oyunu Ünlü Dedektifin Gençliğine Odaklanacak

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SiskoKarinca SiskoKarinca dedi ki:

    Bazı eserler tadında güzel. Sherlock Holmes da bunlardan biri. Abartmamak lazım bazı şeyleri.

  2. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Bir yanda Spiderman diğer yanda Holmes. Erkek kahramanlı filmlerin kadın versiyonlarını çıkarma furyası başladı. :joy:

    Mesajım cinsiyetçi bir yaklaşım olarak algılanmaz umarım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Crown 5. Sezon Prenses Diana Elizabeth Debicki

The Crown 5. Sezon Prenses Diana Rolü Elizabeth Debicki’nin Oldu

Evrenin Sonu Nasıl Gözükecek?

Evrenin Sonu Geldiğinde “Ortalık” Nasıl Gözükecek?