in

Eternals 2 Gelecek mi? Marvel Yapımcısı Cevapladı

Eternals 2 çıkacak mı? İlk film yaklaşırken devam filminin olup olmayacağını Marvel yapımcısı Nate Moore açıkladı.

Eternals Marvel Sinematik Evreni Disney Plus
- Reklam -
- Reklam -

Eternals 2 gelecek mi? Angelina Jolie’nin de oyuncu kadrosunda yer aldığı yeni Marvel Sinematik Evreni filmini hayranlar merakla beliyor. Kısa süre içerisinde vizyona girecek olan yapımın devam filminin olup olmayacağı sorusunun cevabını filmin yapımcısı Nate Moore cevapladı.

Marvel Sinematik Evreni, devam filmleriyle büyümeye devam ediyor. Stüdyo, şimdiye kadar yayınlanan neredeyse tüm yapımların ikinci ve üçüncü filmlerle ilerletmeyi tercih etti. Karakter gelişimi ve kahramanların Marvel içerisinde kendilerine ait bir yer elde etmesi bu şekilde olmuştu. İlk filmler kahramanın kendisini tanıtmıştı. Diğer filmler ise daha çok evreni ve karakterin evren içindeki rolünü anlatmaya yönelikti. Dolayısıyla izleyiciler Eternals gibi oldukça büyük bir hikâyeye sahip olabilecek bir evrenin devam filmlerini şimdiden merak etmeye başladı. Milyonlarca yıldır Dünya’yı gözetleyen ve onu kötü varlıklardan korumayı başaran Ebediler için çok farklı açılardan ilgi çekici hikâyeler çıkabilirdi.

Ancak görünen o ki, beklentiler sonuçsuz kalabilir.

- Reklam -

Marvel Yapımcısı, Eternals 2 Sorusuna Verdiği Yanıtla Olası Devam Filmi İhtimalini Düşürdü

Eternals 2 Marvel

Akademi ödüllü Chloé Zhao’nun yönetmen koltuğunda oturduğu yapım, Marvel evreninin sinemaya çıkarılan 26. yapımı olarak listelere geçiyor. Ebediler adı verilen bu göksel varlıklar insan ırkını Deviant adı verilen yaratıklardan korumakla görevlidir. Uzun süren sessizlik sonrası Thanos’un evrenin yarısını yok etmesi ve Avengers ekibinin onları tekrar geri getirmesi ile yaşanan “The Emergence” olayı, Deviant’ların tekrar ortaya çıkmasını tetikledi. Bu nedenle Eternals ekibi bir kez daha toplanacak.

Filmin yapımlarından biri olan Nate Moore, verdiği bir röportajda devam filminin gelip gelmeyeceği sorusunu yanıtladı:

“Bu (devam filmleri) her zaman yapmak zorunda olduğumuz bir şey değil. Tabii ki, hikâyenin nereye doğru gideceğine dair fikirlerimiz var. Ancak bu ‘bunun gibi üç film daha yapacağız ve bu daha ilk film’ demek gibi kesin kurallarımız yok.”

- Reklam -

Geçen haftalarda yayınlanan “Run!” isimli kısa klipte ekibin üyelerini yakından tanıma fırsatını bulmuştuk. Avengers: Endgame sonrasında geçecek olan film yeni tehditleri de ekrana taşıyacak.

Yapımda yer alacak oyuncu kadrosu ise oldukça geniş. Ajak rolüyle Salma Hayek, Thena rolüyle Angelina Jolie, Ikaris rolüyle Richard Madden, Kingo rolüyle Kumail Nanjiani, Phastos rolüyle Brian Tyree Henry, Makkari rolüyle Lauren Ridloff, Gilgamesh rolüyle Don Lee ve Sprite rolüyle Lia McHugh ekranlarda yer alacak. Ayrıca Dane Whitman rolünde Kit Harington, Sersi rolünde Gemma Chan ve Druig rolünde Barry Keoghan’ı görebileceğiz.

Eternals, 5 Kasım 2021 tarihinde izleyicilerle buluşacak.

Sizce Eternals’ın devam filmi olası mı? Yorumlarınızı ve ilk filmle ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’dan bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George Orwell Arkadaşımdı - Adam Johnson | Haftanın Kitabı #195

George Orwell Arkadaşımdı – Adam Johnson | Haftanın Kitabı #195

Moonfall fragmanı halle berry

Halle Berry ve Patrick Wilson’lı Roland Emmerich Filmi “Moonfall”dan Fragman