in ,

Eternals Fragmanı: Marvel’ın Antik Süper Kahraman Takımı Gözüktü

Eternals’ın ilk fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen filmi, antik süper kahramanların kostümlerine detaylı ilk bakışı sunuyor.

Eternals 2 Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Eternals filmi için merakla beklenen ilk fragman nihayet paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni’nin antik süper kahraman takımına odaklanan ve Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden gibi ünlü isimler içeren yapımı, Oscar ödüllü Chloé Zhao yönetmenliğinde geliyor.

Aynı adı taşıyan Marvel Comics karakterlerine dayanan Eternals, 7 bin yıldır gizlice Dünya üzerinde yaşayan ve bu süreçte ayrı kalan, fakat dünyayı kötü Devants’tan korumak için yeniden bir araya gelmesi gereken Celestials isimli eski uzaylı ekibinin maceralarını konu ediniyor. Film, Nomadland ile bu yılki Akademi Ödülleri’nde En İyi Film ödülünü kazanan Chloé Zhao tarafından yönetiliyor.

Çizgi romandaki her bir karakter, kendince bir öneme sahip olduğu ve elbette film de bir kahraman takımı hakkında olduğu için, Marvel Stüdyoları da her bir karakter için ünlü isimlerle anlaştı. 2019 yılında San Diego Comic-Con etkinliğinde duyurulan Eternals’ta Thena olarak Angelina Jolie, Ajak rolünde Salma Hayek, Ikaris rolünde Richard Madden, Kingo rolünde Kumail Nanjiani, Phastos rolünde Brian Tyree Henry, Makkari rolünde Lauren Ridloff, Sprite rolünde Lia McHugh ve Gilgamesh rolünde Don Lee yer alıyor.

- Reklam -

İlk açıklama sonrası yeni oyuncular da katıldı. Game of Thrones’daki Jon Snow rolüyle ünlenen Kit Harington’ın da filmde Dane Whitman karakterini canlandıracağı ve Sersi rolünde Gemma Chan’ın, Druig rolünde de Barry Keoghan’ın oynayacağı duyuruldu.

Bu ayın başında yayınlanan Marvel filmleri tanıtım klibinde de birkaç saniyelik görüntü paylaşılmış olsa da, nihayet kostümlerinin de net şekilde gözüktüğü ilk fragmanı paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Eternals Fragmanı | İZLE

YouTube video

Fragman karakterlerin Dünya’da neler yaptığına ve nasıl bir araya geldiğine odaklanan bir yapıda gözüküyor. Konu hakkında her ne kadar bilgi vermese de, sondaki espri ile Avengers: Endgame’den sonrasını konu alacağı resmen ortaya çıktı.

- Reklam -

Merakla beklenen yeni Marvel filmi Eternals, 5 Kasım 2021’de vizyonda olacak.

Eternals’ın yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Oscar ödüllü Chloé Zhao’nun yönetmenliğini üstlendiği yeni maceradan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    Salma Hayek ve Angelina Jolie gibi isimleri Marvel evreninde görmek nasıl olacak bakalım.

    Bir de Stark kardeşler tekrar bir arada :’)

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Beni pek umutlandıran ve heyecanlandıran bir fragman olmadı bu. Mitolojik bir film gibi duruyor. Diğer fragmanlarda neler göreceğimizi merakla bekliyorum. Ona göre karar vereceğim.

  3. Avatar for mustesra mustesra dedi ki:

    Umarım bu filmi sinema salonlarında izleme imkanı buluruz.

  4. Avatar for Everfever Everfever dedi ki:

    Mısır mı yetiştiriliyordu o fragmanda? Antik dünyada mı?

  5. Avatar for berberirem berberirem dedi ki:

    Tee kasımda çıkacak olması aşırı derecede canımı sıktı. Sabırsızlıktan ölücem nerdeyse. Corona her şeyi mahvetti duvardan duvara yerden yere çarptı bizi. Sinemalar açılsın ilk gün koşa koşa gidicem :frowning: oyuncu kadrosu mükemmel sabırsızlanmamın sebebi de bu zaten

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Netflix Oyun Bandersnatch

Medya Devi Netflix, Oyun Sektörüne Giriyor: Abonelik Sistemi ile Apple Arcade Benzeri Bir Yapı Oluşturulacak

La Casa de Papel Alex Pina Netflix

La Casa de Papel 5. Sezon Fragmanı: Yayın Tarihi Açıklandı