in

Evde Tek Başına Filmlerinde Buzz McCallister’ı Canlandıran Oyuncu Tutuklandı

Evde Tek Başına film serisinde Buzz McCallister karakterine hayat veren Devin Ratray, kız arkadaşına saldırdığı iddiasıyla tutuklandı.

Evde Tek Başına Buzz Devin Ratray
- Reklam -

Evde Tek Başına serisinde Buzz McCallister karakterini canlandıran oyuncu Devin Ratray, kız arkadaşına saldırdığı iddiasıyla Oklahoma’da tutuklandı. Şikayetin sebebi ise oyuncunun kız arkadaşına fiziksel şiddette bulunmuş olması. Ratray’in kız arkadaşını otel odasında boğmaya çalıştığı bildirildi.

Devin Ratray’in Home Alone’da canlandırdığı Buzz karakteri, ana karakter Kevin’ın (Macaulay Culkin) zorba erkek kardeşi olarak karşımıza çıkıyordu. Ayrıca bu karakteri, 1992’de seyirciyle buluşan devam filmi Home Alone 2: Lost in New York’ta da görmüştük. Home Alone serisi dışında oyuncuyu farklı yapımlarda da izledik. Bu yapımlar arasında The Tick ve altı kez Oscar’a aday gösterilen 2013 yapımı Nebraska da bulunuyor.

Devin Ratray’in, Buzzed with Buzz adındaki Home Alone etkinliğinde yer almak üzere Oklahoma’ya gittiği biliniyor. Aktarılan bilgilere göre Ratray tutuklanmadan önce kız arkadaşıyla kaldığı otel odasında tartışmış ve ardından ona fiziksel şiddet uygulamış. Ratray’in, kız arkadaşını boğmaya kalktığı ve ona “İşte böyle öleceksin!” diye bağırdığı söyleniyor. 43 yaşındaki oyuncu araya avukatının girmesiyle şimdilik şartlı olarak serbest bırakılmış durumda. Avukatı Scott Adams, Ratray’in kız arkadaşına asla el sürmediği konusunda net bir ifadeyle konuşuyor. Olayın, oyuncunun kariyerini nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

- Reklam -

Evde Tek Başına Serisinin Başrolü de Daha Önce Tutuklanmıştı

Evde Tek Başına Buzz Devin Ratray

Bu olay, Evde Tek Başına oyuncularından birinin ilk tutuklanışı değil. Kevin’ı canlandıran Macaulay Culkin, 2004’te yine Oklahoma’da çeşitli uyuşturucu maddeler taşıdığı için tutuklanmıştı. Bunun sonucunda oyuncu hem hapis hem de para cezasına çarptırılmış, ardından hapis cezası da askıya alınmıştı.

2021 yılının sonunun, ünlü oyuncuların olaylara karıştığı bir dönem olduğunu söylemek yanlış olmaz. Sex and the City/And Just Like That oyuncularından Chris Noth, yeni serinin prömiyerinden kısa bir süre sonra tecavüz ve cinsel istismar iddialarıyla gündeme gelmişti.

- Reklam -

Home Alone serisinde en ünlü karakter Kevin olsa da Buzz’ın da sinema dünyasında en sinir bozucu erkek kardeş karakterler arasında bulunduğunu söylemek yanlış olmaz. Kendisi son olarak Disney Plus için hazırlanan ve kısa süre önce yayınlanan Home Sweet Home Alone filminde Buzz karakterine hayat vermek üzere role dönmüştü.

Devin Ratray’in böyle bir olaya karışması ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for sultiderler sultiderler dedi ki:

    Hiç şaşırmadım, “Evde Tek Başına”yı izlerken de sinir olmuştum hırsızlardan çok daha fazla tilt etmişti beni. Ve normal görünmüyor kendisi. Kız arkadaşının kurtulmasına da çok sevindim. Umarım hak ettiği cezayı alır. Kadına şiddete hayır!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

last night in soho inceleme edgar wright

Last Night in Soho İncelemesi: Travma Karnavalında Bitmeyen Gece

Yeşim Taşı Efsanesi 2: Gizemli Kitap - Ömer Ünal

Yeşim Taşı Efsanesi Macerasına “Gizemli Kitap” ile Devam Ediyor