in ,

Korku Klasiği “Evil Dead” Serinin Yeni Filmi “Rise”tan İlk Fragman

Evil Dead Rise fragmanı görücüye çıktı. Sam Raimi tarafından yaratılan korku serisinde yeni adımdan ilk tanıtım yayınlandı.

Evil Dead Rise fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Evil Dead Rise fragmanı yayınlandı. Sam Raimi imzalı korku klasiği yıllar sonra beklenen yeni filmiyle geliyor.

İlk duyurusu 2019’un sonbahar aylarında yapılan ve o günden bu yana heyecanla beklenen Evil Dead Rise, yayınlanan ilk fragmanı ile sonunda hayranlara detaylı bir bakış sundu. Yeni film Bruce Campbell’ın insan etine sahip olmaya can atan Candarian iblisleriyle savaşan ve daha çok Ash olarak bilinen S-Mart çalışanı Ashley J. Williams’ı canlandırdığı Evil Dead serisinin dördüncü filmi olacak.

Yönetmen ve yıldız, 1981 yapımı orijinal filmi The Evil Dead’de yer aldıktan sonra 1987’de Evil Dead II ve 1992’de Army of Darkness’ta bir kez daha işbirliği yaptı. Seri daha sonra 2015’ten başlayarak üç sezon boyunca yayınlanan Starz dizisi Ash vs. Evil Dead ile tamamen Ash hikâyesine geri dönmeden önce, Jane Levy’nin oynadığı 2013 yeniden yapımı Evil Dead’e kadar uykuda kaldı. Şimdi, nisan ayında beyaz perdeye gelecek Evil Dead Rise ile başka bir hikâyenin kapıları aralanıyor.

- Reklam -

Evil Dead Rise fragmanı

Bruce Campbell bu yeni filmde yer alamayacak olsa da yapımcılarından biri olarak görev yapıyor. Dün filme dair bir afiş paylaşmış ve çok yakında ilk fragmanın geleceğine dair bir söz vermişti. Sözlerine sadık kalan Warner Bros. da tam fragmanı kısa bir süre önce yayınladı. Fragman, çok geçmeden evlerinin kan ve dehşet dolu bir mezarlığa dönüştüğünü görecek olan Los Angeles ailesine daha yakından bir bakış sunuyor. Hemen aşağıdan fragmana ulaşabilirsiniz:

Evil Dead Rise Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Evil Dead Rise fragmanı, kapsayıcı hikâyenin ne olacağına dair birçok ipucu sunuyor. Bekar anne Ellie’nin (Alyssa Sutherland) kız kardeşi Beth (Lily Sullivan) tarafından ziyaret edildiğinde üzerine kötülüğün çökeceği daha önceden biliniyordu. Ancak ilk fragman aile dinamiğinin nasıl işlediğine çok daha yakından bir bakış sunuyor. Özellikle de My Life is Murder’dan Nell Fisher’ın canlandırdığı en küçük çocuğun yer aldığı sahneler de oldukça korkutucu gözüküyor. Beth kesinlikle filmin kahramanı gibi görünüyor ve ailesini peynir rendesini içeren korkunç bir an da dahil olmak üzere her türlü işkenceye hazır, şiddetli bir şekilde çarpık bir anne figüründen korumak için ne gerekiyorsa yapıyor.

- Reklam -

Filmin yeni afişine de aşağıdan göz atabilirsiniz:

Evil Dead Rise poster

Serinin yeni filmi, 21 Nisan 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Evil Dead Rise’ın fragmanını sizler nasıl buldunuz? Serinin önceki yapımları arasında en çok hoşunuza gidenler hangileriydi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bavula Sığmayan - Nermin Yıldırım

Nermin Yıldırım’ın Öykü Kitabı “Bavula Sığmayan” Raflardaki Yerini Alıyor

İnsan Gübreleştirme New York'ta Yasallaştı

ABD’de “İnsan Gübreleştirme” Yasallaşmaya Devam Ediyor