in

Extraction 2 Çekimleri Başladı: Chris Hemsworth Aksiyona Geri Dönüyor

Extraction 2 çekimleri başladı. İlk filmin de yönetmeni olan Sam Hargrave, Chris Hemsworth’lu Netflix aksiyon filminin prodüksiyon sürecinin başladığını duyurdu.

Extraction Chris Hemsworth Mad Max
- Reklam -
- Reklam -

Extraction 2 çekimleri başladı. Filmin yönetmeni Sam Hargrave, başrolünde Chris Hemsworth’un yer aldığı Netflix aksiyon filminin devamı için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

İlki Nisan 2020’de yayınlanan Extraction, Avustralyalı özel kuvvetler ajanı olan ve şimdilerde paralı askerlik yapan Tyler Rake’in bir Hintli uyuşturucu baronunun kaçırılan oğlunu kurtarmak için Bangladeş’teki maceralarına odaklanıyordu. Avengers: Infinity War ve Endgame ile tanınan Anthony ve Joe Russo kardeşlerin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmenlik koltuğunda Sam Hargrave oturuyordu. Son derece başarılı bir ilk yönetmenlik denemesi yapan Hargrave, ikinci büyük yapımını devam filmini yönetmek için maceraya geri döndü.

Chris Hemsworth’un başrolünde yer aldığı Netflix orijinal filmi, platform adına bir rekora imza atarak 2020 yılı içerisinde şirket tarihinde en çok izlenen film unvanı elde etti. Ande Parks, Anthony ve Joe Russo, Eric Skillman ve Fernando Leon Gonzalez tarafından yaratılan Ciudad adlı çizgi romandan uyarlanan Extraction, büyük bir izleyici kitlesini kendine çekti. Sadece çıktığı ilk ay içerisinde tahmini 90 milyon izleyiciye ulaşan yapım, haliyle kısa süre içerisinde devam filmi onayı aldı. Böylece Tyler Rake karakterinin yeni maceraları ile hayranlarının karşısına çıkmaya devam edeceği kesinleşti.

- Reklam -

Extraction 2, 2022 Yılı İçerisinde Çıkabilir

Extraction 2

Merakla beklenen Extraction 2 filminin çekimlerinin başladığını yönetmen Sam Hargrave, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Prag’da başlayan çekimler, yoğun kar yağışı altında gerçekleşiyor ve belli ki izleyicileri yine aksiyon dolu sahneler bekliyor. Filmin çekimlerinin ilk günü, Tyler Rake’in bir sonraki macerasında çok daha soğuk iklimlerde mücadele edeceğini kanıtlamış oluyor. Extraction’da Bangladeş’in kavurucu sıcaklığından tamamen farklı bir ortam olan yönetmen yine de hevesli görünüyor ve karın “kamerada oldukça harika göründüğünü” söylüyor.

- Reklam -

Şu an için yeni maceranın tam çıkış tarihi belli olmasa da, 2022 yılının sonlarına doğru Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı konuşuluyor. Ancak çekimlerin yeni başlaması ve post prodüksiyon süreci de düşünüldüğünde ikinci filmin 2023 yılına kalabileceği de ihtimaller arasında.

Extraction’ın ilk filmini sizler nasıl bulmuştunuz? Devam edecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Geçecek Zaman - Mustafa Çevikdoğan

Mustafa Çevikdoğan’dan Huzursuz Öyküler: “Geçecek Zaman”

George RR Martin Game of Thrones 5 sezon endişe

George RR Martin, Game of Thrones’un 5. Sezonundan Sonra Dizinin Gidişatı Hakkında Endişelenmeye Başlamış