in ,

Netflix’in Chris Hemsworth’lü Aksiyonu “Extraction 2” Filminden İlk Fragman

Extraction 2 fragmanı paylaşıldı. Başrolünde Chris Hemsworth’ün yer aldığı Netflix aksiyon filmini Sam Hargrave yönetiyor.

Extraction 2 Fragmanı Chris Hemsworth
- Reklam -
- Reklam -

Extraction 2 fragmanı yayınlandı. Başrolünde Chris Hemsworth’un yer aldığı Netflix filminde aksiyon kaldığı yerden devam ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ilk filmdeki gibi Sam Hargrave oturuyor.

İlk filmi Nisan 2020’de yayınlanan ve hayranların 3 yıldır yeni bölümünü bekledikleri Extraction nihayet bu yaz geri dönüyor. Yayınlandığı dönem En Çok İzlenen 10 Netflix Filmi listesinde zirveye oynayan yapım, hızlı bir şekilde devam onayı almış ve Kasım 2021’de de çekimler başlamıştı.

Chris Hemsworth, Extraction 2’nin ilk resmi fragmanında Tyler Rake rolüyle geri dönüyor. Devam filmi bir kez daha dublör-yönetmen Sam Hargrave tarafından yönetiliyor ve yapımcılığını Joe ve Anthony Russo üstleniyor. Filmde Rake yeni bir göreve atılıyor ve bir önceki filmin hareketli Hindistan sokaklarını karlı ve soğuk bir Doğu Avrupa ortamıyla değiştiriyor.

- Reklam -

Extraction 2 resmi fragman

Avustralyalı paralı asker Tyler Rake, ilk filmdeki ölümcül macerasının ardından bir kez daha hayatta kalmayı başardı. Bu sefer Gürcü bir gangsterin acımasızlığına tanıklık ediyor ve gangsterin tutsak ettiği bir ailenin hapishaneden kurtarılması görevini üstleniyor.

Yapımda ilk filmdeki rolüne devam eden Golshifteh Farahani yanı sıra Daniel Bernhardt ve Tinatin Dalakishvili de yer alıyor.

Extraction 2 Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

“İlk filmde ölümden dönen Rake, gizli operasyonlarda görev alan Avustralyalı bir paralı asker olarak bu kez bir başka ölümcül göreve gönderilir. Gürcistanlı zalim bir gangsterin rehin alınmış, hırpalanmış hâldeki ailesini tutuldukları hapishaneden kurtarmak zorundadır.”

Extraction 2, hikâyesi Ande Parks, Joe Russo ve Anthony Russo’ya, çizimleri Fernando León González’e ait olan Ciudad adlı Ande Parks imzalı çizgi romandan uyarlanan ilk filmin devamı niteliğinde. Russo Kardeşler, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Patrick Newall ve Sam Hargrave devam filminin yapımcılığı üstlenirken, Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus ve Stephen McFeely baş yapımcılığı üstleniyorlar.

Extraction 2 Fragmanı Chris Hemsworth

Devam macerası 16 Haziran 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Ancak üçüncü bir filmin gelip gelmeyeceği, gelse bile bunun ne kadar süreceği belirsiz. Alzheimer hastalığına yakalanmaya yatkın olduğu ortaya çıkan Hemsworth, uzun bir süre oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı.

Extraction 2’nin resmi fragmanını nasıl buldunuz? İlk filme göre nasıl bir yapım izleyicileri bekliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tokyo Revengers 3. sezon onayı

Tokyo Revengers Animesi 3. Sezon Onayını Aldı: İşte İlk Teaser

Avustralya Yeni Keseli Hayvan Türü Keşfi

Avustralya Kıtasında 25 Milyon Yıl Önce Yaşamış Yeni Bir Keseli Hayvan Türü Keşfedildi