in

Adı Sürekli Adli Vakalarla Anılan Ezra Miller Şimdi de Hırsızlıkla Suçlanıyor

Ezra Miller şimdi de hırsızlıkla suçlanıyor. Son zamanlarda adı sorun haberleriyle anılan oyuncu, suç kariyerine bir yenisini daha ekledi.

Ezra Miller Hırsızlıkla Suçlanıyor
- Reklam -
- Reklam -

Ezra Miller hırsızlıkla suçlanıyor. Ünlü oyuncu, Warner Bros Discovery CEO’su David Zaslav’ın The Flash filmini övmesinden günler sonra yeni bir suçlamayla karşı karşıya.

Warner Bros. ve Discovery’nin birleşmesi sonrası ortaya çıkan Warner Bros. Discovery’nin şu anki başkanı David Zaslav, DC Sinematik Evreni’ni tekrar ayağa kaldırmaya çalışırken, stüdyonun en büyük yıldızlarından biri, suç teşkil eden davranışlarıyla manşet olmaya devam ediyor.

DC Genişletilmiş Evreni’nin bir parçası olan Barry Allen’ı, diğer adıyla Flash’ı canlandıran Ezra Miller, Vermont Eyalet Polisi’nin bir raporuna göre, Stamford kentinde gerçekleştirdiği bir hırsızlıkla suçlandı.

- Reklam -

İddia edilen olay özel bir mülkten eksik alkol şişelerinin fark edildiği 1 Mayıs 2022’de meydana geldi. Rapora göre güvenlik kamerasında Ezra Miller’ın olaya dahil olduğu görüldü.  Oyuncu şimdi 26 Eylül’de Vermont Yüksek Mahkemesi’nde yargılanmaya hazırlanıyor.

Ezra Miller’a yönelik hırsızlık suçlaması, Warner Bros.’un DC serisinin bir parçası olan 100 milyon dolarlık maliyetle çekilen The Flash’ı vizyona sokma planlanmasından yaklaşık bir yıl önce gündeme düştü. Haber ayrıca Warner Bros. Discovery’nin CEO’sunun bir kazanç araması sırasında filmi övmesinden birkaç gün sonra ortaya çıkması da şirket adına olumsuz durum yarattı.

Ezra Miller Hırsızlık Suçlaması Hakkında Açıklama Yapmadı

Ezra Miller Hırsız

David Zaslav, görüşme sırasında The Flash filmini de içine katarak “Yakında harika DC filmlerimiz var: ’Black Adam’, ’Shazam!’ ve ’Flash’. Bunların hepsi üzerinde çalışıyoruz. Onlar için çok heyecanlıyız. Filmleri gördük ve harika olduklarını düşünüyoruz…” dedi.

- Reklam -

Şirket, Miller’ın bu yılın başlarındaki önceki saldırı tutuklamaları sırasında herhangi bir yorum yapmadı. Ancak şirket içindeki kaynaklar, son olayları ve stüdyonun nasıl ilerleyeceğini tartışmak için nisan ayında acil durum toplantıları yapıldığını söyledi. O zamanlar filmin yayınlanacağı ancak Ezra Miller’la yola devam edilmeyeceği ve olası tüm projelerin durdurulduğu belirtildi. Hatta Miller’ın yerine DC’nin meşhur hızcısı rolüne Dylan O’Brien dahil olmak üzere birçok farklı ismin getirilebileceği de söyleniyor.

Stüdyo, nisan ayı sonlarında CinemaCon’daki sunumu sırasında The Flash’ın gelecek yıl vizyona girmesine devam etmeyi planladığını öne sürmüştü. Ancak 2022 San Diego Comic-Con etkinliği sırasında filme dair herhangi bir tanıtım yapılmadı.

Miller’ın birkaç ay önce de anne ve üç çocuğunu güvenli olmayan koşullarda barındırmakla suçlanıyordu.

Sizce Ezra Miller bu hareketleriyle nasıl bir kariyer geleceği inşa edecek? Oyuncuya yapılan suçlamaların gerçek olduğunu düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CNBC

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Korsan kitap satarken yakalanırsa tamamdır.

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Ben oynayabilirim eyyy Hollywood! Ezra’nın aldığı paranın yarısına yaparım. Sonuçta maskeyi taktım mı bir şey gözükmüyor zaten, öyle ahım şahım bir rol yapmaya gerek yok. Dil meselesini dublajla çözün artık ona karışmam :joy:

  3. Avatar for Otkazatsya Otkazatsya dedi ki:

    Yaptıklarının çok daha azı için kimler kimlerin filmleri iptal oldu. Bu adamın dokunulmazlığından anca kimolduğunubiliyorsun’da vardır.

  4. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    Bedava oynarım. Benim çıkış filmim olur. :joy: :joy: :joy:

  5. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    O riski alamam ya. Bunda maske var iyi kötü kurtarırım da maskesiz bir filmde oynamak sıkıntı bana. O yüzden kariyeri Flash ile başlatırım ve zirvede bırakırım :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Lars von Trier parkinson teşhisi

Danimarkalı Yönetmen Lars von Trier’e Parkinson Teşhisi Kondu

Ozan Küçükusta söyleşi - deli gücük

Deli Gücük’ün Çizerlerinden Ozan Küçükusta ile “Türk Çizgi Romanı ve Sorunları” Üzerine