in

Ezra Miller Oynayacağı The Flash Filminin Senaryosunu Yazıyor

DC Sinema Evreni’nde Flash’ı canlandıran Ezra Miller, kendi solo filminin ertelenmelerine ve anlaşmazlıklarına dayanamayarak yeni bir senaryo yazmaya girişti!

the flash ezra miller kapak
- Reklam -
- Reklam -

Ezra Miller‘ın Flash rolü biraz sallantıda. Kendisini bu rolde Zack Synder‘ın yaratmaya çalıştığı DC sineması ile tanıdık. Batman v Superman: Dawn of Justice‘de göründüğünden beri hayli büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Ancak Aquaman gibi solo bir filme sahip olup olmayacağı hâlâ tartışılmakta.

The Flash filmi geleceği söylense de projenin altından bir türlü kalkılamadı. Geçtiğimiz yıl kadroya eklenen Francis Daley ve Jonathan Goldstein ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar bir türlü ilerleme kaydedemediler. Sürekli yapılan ertelemelerin ardındaki gerçek nihayet ortaya çıktı: Yapımcılar Ezra Miller’ı bu rolden almak istiyor. 

Ekibin Miller ile anlaşması bitmek üzere ve ortaya yeni bir şey çıkarabilmiş değiller. Ezra daha önce görülmemiş bir şey yaparak John Francis Daley ve Jonathan Goldstein‘ın hareketlerine karşı senaryoyu kendi yazmaya girişti. Hatta bunun için muhteşem bir adım atarak Grant Morrison ile anlaştı bile. İkili yeni bir senaryo yazarak yapımcılara götürüp bu işi sonlandırmak istiyor.

- Reklam -
- Reklam -

Grant Morrison’ın elinden The Flash izlemek gerçekten de ilginç olurdu. Ezra Miller kendi karanlık vizyonunu senaryoya yansıtmak istediğini dile getirdi. Umuyoruz ki yapımcı ekip ile çatışması güzel bir şekilde sonuçlanır ve biz hayranlar hayal kırıklığına uğramayız.
Kaynak: The Hollywood Reporter

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Şöyle güzel ve değişik bir Flash izlemek güzel olurdu. Standartların dışına çıksınlar. :slight_smile:

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Bu aralar frank Miller ,ezra Miller ,tim Miller çok dile geliyor akrabalar mı bunlar :)?

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İyi de senaryo deneyimi yok ki Ezra Miller’ın.

  4. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Asıl senarist Grant Morrison aslında. Ezra yardım ediyor.

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    All-Star Superman animasyonun senaryosunu yazmış adam, baya sağlammış :smiley:
    Eğlenceli olmasındansa karanlık bir Flash’ı tercih ederim açıkcası. O yüzden, Ezra Miller’ı bu konuda destekliyorum. Umarım çok iyi bir senaryo çıkar ortaya.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

cakabey kitap gunleri ust

3. İzmir Çakabey Kitap Günleri Başladı

kitaplik inceleme

Kitaplık: Gerçekten Kitaplıklar Hakkında Her Şeyi Bilmek Gerekli mi?