in

Ezra Miller’ın The Flash Filmi Sonrası DC Sinematik Evreni’nde Yer Almayacağı Konuşuluyor

Ezra Miller, The Flash sonrası DC Sinematik Evreni filmlerinde yer almayacak. Warner Bros., uygunsuz davranışları nedeniyle oyuncu ile olan bağını koparıyor.

Ezra Miller, The Flash Sonrası DC Filmlerinde Olmayacak
- Reklam -
- Reklam -

Ezra Miller, The Flash sonrası DC Sinematik Evreni filmlerinde olmayacak. Warner Bros., ünlü oyuncu ile olan anlaşmasını sonlandırıyor.

Çok sayıda gecikme ve çalkantıların ardından The Flash filmi nihayet 23 Haziran 2023’te vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmde Ezra Miller Justice League’deki Barry Allen rolünü yeniden canlandıracak. Kendisine Supergirl rolünde Sasha Calle ve Batman rolünde Michael Keaton ve Ben Affleck gibi isimler eşlik edecek. Özellikle Keaton’ın Batman Dönüyor’daki son görünümünün ardından geçen 31 yıl sonrasında Kara Şövalye rolüne geri dönecek olması haberi, hayranları oldukça heyecanlandırıyor.

Ancak ne yazık ki Warner Bros.’un başı özellikle DC tarafında beladan kurtulmuyor. Ezra Miller, son aylarda rahatsız edici hareketleri nedeniyle manşetlerde yer aldığından dolayı stüdyoyu oldukça zora sokuyor. Ünlü aktör, bu yıl içerisinde ikinci derece saldırı suçlamasıyla Hawaii’de iki kez tutuklandı. Ancak suçlamalar bunlarla sınırlı kalmadı ve daha fazlası ortaya çıktı.

- Reklam -

İlk önce 18 yaşındaki bir çocuğun ebeveynleri, bir hakimden çocukları adına oyuncuya karşı bir koruma emri çıkarmasını talep etti. Daha sonra başka bir aileyi tehdit ettiği ve non-binary çocuklarına karşı uygunsuz davrandığı için Miller’a karşı geçici bir yasaklama emri verildiği ortaya çıktı. Miller, tüm bunların ardından Instagram hesabını kapattı.

Ezra Miller Yerine Yeni The Flash için Oyuncu Arayışları Başlamış Olabilir

Ezra Miller The Flash Sonrası DC Sinematik Evreni Filminde Yer Almayacak

Warner Bros.’un The Flash’ı vizyona sokmasına bir yıldan fazla bir süre olmasına rağmen, serinin geleceğini konusunda tartışmalar çoktan başlamış durumda ve işler Miller için iyi görünmüyor. Deadline’ın kısa süre önce edindiği bilgilere göre, içeriden kişiler stüdyonun Miller için yardım almaya çalıştığını söylüyor. Ancak olumsuz manşetler birikmeye devam ettiği için oyuncunun Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav’ın DCEU planlarına uymadığı görülüyor. Miller’ın şu anki durumu nasıl olursa olsun, DCEU’da bir geleceği yok gibi görünüyor. Haberde, Miller’ın “daha fazla iddia olup olmadığına bakılmaksızın, gelecekteki evrende ileriye dönük planların bir parçası olmadığı” bildirildi.

- Reklam -

Warner Bros. Discovery, Marvel Studios ile rekabet etme umuduyla DC markasını canlandırmaya özel önem vererek perde arkasında büyük değişiklikler yapıyor. Bu, HBO Max filmi Wonder Twins gibi projeleri iptal etmek ve aynı zamanda Lady Gaga’nın Harley Quinn’i canlandıracağı bir müzikal olacağı bildirilen Joker 2’ye yeşil ışık yakmasını da içeriyor. Fakat Miller’ı çevreleyen bu manşetler, Warner Bros.’un konu büyük bütçeli filmlerine gelince konuşmasını istediği şey kesinlikle değil ve filmle ilgili bazı zorlu seçimlerin yakında yapılması gerekecek.

Tüm bunların yanında stüdyonun çoktan farklı oyuncu arayışlarına başladığı ve hatta Dylan O’Brien ile anlaşacağı iddia edilmişti. Elbette şu an için bu konuda stüdyo tarafından gelen resmi bir açıklama bulunmuyor.

Ezra Miller’ın The Flash karakterine veda edecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Siz yerine hangi ismin yakışacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Güle güle A-train.

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Şöhreti kaldıramayanlardan.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

müze ve ören yerleri giriş fiyatları 2022

Müze ve Ören Yerlerine Giriş Fiyatları Zamlandı: Galata Kulesi 175 TL Oldu

Bir Kediyi Terk Etmek - Haruki Murakami

Haruki Murakami, Babasına Dair Kişisel Anılarını “Bir Kediyi Terk Etmek” Kitabında Bir Araya Getiriyor