in

Ezra Miller The Flash Filmini Kurtarmak İçin Warner Bros. ile Görüşmeye Başladı

Ezra Miller, Warner Bros.’un The Flash filmini iptal etme ihtimalinden sonra stüdyo ile görüşmelere başladı. Oyuncu DC evreninde kalmak istiyor.

ezra miller the flash warner bros. discovery
- Reklam -
- Reklam -

Ezra Miller ve Warner Bros. Discovery, The Flash filmini kurtarmaya çalışıyor. 2014 yılında DC’nin sevilen karakteri için hazırlanacağı duyurulan solo yapım oldukça zor günlerden geçiyor. Serinin başrolünün uygunsuz davranışlarından sonra stüdyo film için çıkış yolu arayışında.

The Flash filmi özellikle son iki yıl boyunca adından söz ettirmeyi başardı. Çeşitli gecikmeler, yapım süresince yönetmen değişiklikleri ve oyuncu değişiklikleri ile zorlaşan süreç daha sonrasında Ezra Miller’ın dikkat çeken olaylar ile çıkmaza girmişti. Başrol Miller’ın bir kadını boğmaya teşebbüs, hırsızlık ve diğer suçlamaları sonrası yapımcı şirket Warner Bros. üç farklı alternatif üzerine yoğunlaşmıştı. Dev şirketin bu hamlesinden sonra oyuncu basın açıklamasında özür dilemiş ve yardım almaya başladığını açıklamıştı.

Ezra Miller Özür Diledi

- Reklam -

The Hollywood Reporter’ın açıklamasına göre Warner Bros. ve Ezra Miller, The Flash filminin geleceği için bir araya geldi. Warner Bros. Discovery bünyesinde yapılan toplantıda oyuncunun negatif imajını geride bırakıp kendisini The Flash rolüne vermesi gerektiği konuşulduğu iddia ediliyor. Söylentilere göre aktörün Warner Bros. ile görüşmek istemesi The Flash filminin iptal edilme ihtimalini duymasından sonra gerçekleşmiş.

Ezra Miller ve The Flash Filminin Belirsizliği Sürüyor

Ezra Miller’ın yasal durumunun The Flash filmini nasıl etkileyeceği ise bilinmiyor. Son çalışmalar birçok sinema izleyicisinin Miller’ın davranışları yüzünden filmi izlemeye gitmeyeceğini ortaya koymuştu. Dolayısıyla eğer film izleyicilerle buluşursa basın gösterimlerinde ve tanıtım etkinliklerinde aktörün yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor.

Ezra Miller the flash warner bros. discovery

- Reklam -

Diğer yandan Ezra Miller’ın bu hamlesi şirketin birçok yapımı iptal ettiği bir döneme gelmesi de dikkat çekiyor. Warner Bros. Discovery’nin yüksek miktarda yatırım yapmasına rağmen kalite standartlarına uymadığı gerekçesiyle iptal ettiği Batgirl yapımı hayranları şaşkına çevirmişti. Dev şirket filmin yapımcı ve oyuncu ekibine son gösterimi yapıp filmi rafa kaldırdığını duyurmuştu.

The Flash filminin ve DC’nin gelecek yapımlarının nasıl şekilleneceğine dair adımlar ise merakla bekleniyor.

Siz Ezra Miller’ın The Flash filminin yayınlanması için Warner Bros. Discovery ile masaya oturması konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce aynı oyuncu ile devam etmeliler mi? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

South of the Circle incelemesi

South of the Circle İncelemesi: Soğuk Savaş’ın Gölgesinde İnsanlık

the sandman uyku hastalığı gerçek

The Sandman’deki Uyku Hastalığı 1900’lerde Yaşanan Gerçek Bir Salgından İlham Alıyor