in ,

Ezra Miller’ın Silahlarla Dolu Bir Çiftlikte Üç Çocuğu Anneleriyle Birlikte Barındırdığı Öne Sürüldü

Ezra Miller hakkında çarpıcı bir iddia atıldı. The Flash’ın yıldızı bir anne ve üç çocuğunu güvenli olmayan koşullarda barındırmakla suçlanıyor.

Ezra Miller yeni iddia
- Reklam -
- Reklam -

Ezra Miller için bir anne ve üç çocuğu güvensiz bir ortamda barındırdığı iddiası öne sürüldü. The Flash filminin yıldızı, bir skandal ile daha gündeme geldi.

Son aylarda adı sürekli suçlamalarla gündeme gelen Ezra Miller’ın başı beladan kurtulmuyor. Son olarak The Flash filmi sonrası DC Sinematik Evreni’nden kovulacağı öne sürülen oyuncu, iki kez tutuklanmış ve yaptığı uygunsuz hareketlerle birçok takipçisinin tepkisini çekmişti. Zaman zaman sette geçirdiği sinir krizleriyle de tanınan isim için şimdi de yeni bir iddia ortaya atıldı.

Rolling Stone dergisinde yer alan habere göre, aktörün 96 dönümlük Vermont çiftliğinde 25 yaşındaki bir anneyi ve üç küçük çocuğunu uygun olmayan koşullarda ağırladığı iddia edildi.

- Reklam -

Her şey Miller’ın kocasından boşanan 25 yaşındaki bir anneyi kendi bulunduğu çiftliğe davet etmesiyle başladı. Ancak dergiye konuşan kaynaklar, evin çevresinde başıboş silahların bulunduğunu ve çocukların bunlara rahatça erişebildiğini ifade etti. Hatta henüz bir yaşındaki çocuğun bir mermiyi alıp ağzına soktuğu belirtildi.

Rolling Stone’un eriştiği video görüntülerinde, oturma odasının etrafında en az sekiz saldırı silahı, tüfek ve tabanca gözüküyor. Ayrıca bazı silahlar bir yığın doldurulmuş hayvanın yanına yerleştirildiği ifade ediliyor.

Anne: “Ezra Miller Hakkında Söylenenler Gerçek Dışı, Çiftlik Bize Şifa Oldu”

ezra miller hawaii tutuklama

Ancak tüm suçlamalar bunlarla sınırlı değil. Kaynaklar ayrıca Miller’ın çocukların önünde sık sık esrar kullanıldığını ve uygun havalandırma koşullarının sağlanmadığını söylüyor. Miller’ın mülkte bir kenevir çiftliği işlettiği de gelen iddialar arasında yer alıyor.

Üç çocuğun babası, aktörün onları ve annelerini haberi olmadan Hawaii’den aldığını ve o zamandan beri onlarla konuşamadığını söylüyor.

- Reklam -

Ancak çocukların annesi, söz konusu iddiaları reddetti ve Ezra Miller sayesinde üç küçük çocuğunun güvenli bir ortamda bulunduğunu dile getirdi. Kendisine asıl şiddet uygulayanın istismarcı eski eşi olduğunu söyleyen anne, çiftliği kendilerin için bir şifa cenneti olduğunu belirtti.

“İnsanlar nefsi müdafaa amaçlı ateşli silahlara sahip olabilirler ve emin olun evde çocukların asla erişemediği bir bölümünde saklanıyorlar… Çocuklarım, Ezra’nın onlara sağladığı güvenli ortam ve iyi beslenme sayesinde hem şifa bulmuş durumdalar hem de çok rahatlar.”

Miller, geçen nisan ayının ortasından bu yana anne ve yaşları 1 ile 5 arasında değişen çocukları için çiftlikte kalacak yer sağlıyor.

Ezra Miller hakkında ortaya atılan son iddia hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce bu söylenenler doğru olabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Guardian

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    Olaydan bağımsız olarak başka bir yerde de Ezra’nın çocuğun ağzına mermi sıktığı yazıyordu. Çevirinin önemi…

    Olaya gelecek olursak yorumsuz gerçekten. Yaramıyorsa içmeyin/çekmeyin…

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    İddia çok da delil yok anlaşılan :smile:

    İş iddiadan ibaretken önyargılı yorum yazmam doğru olmaz. İddialar kanıtlanırsa ona göre fikir belirtmek en doğrusu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Seyahat Jurnali - Direktör Ali Bey

Direktör Ali Bey’in Ünlü Gezi Yazısı “Seyahat Jurnali”, Cihan Kılıç’ın Çizimleriyle Yeni Baskısına Kavuştu

John Williams Emekli Olmayı Düşünüyor

Ünlü Besteci John Williams Emekli Olmayı Düşünüyor: Indiana Jones 5 Sanatçının Son Projesi Olabilir