in

Face/Off 2 Geliyor: Godzilla vs. Kong Sayesinde İlkinden Daha Epik Bir Film Hayranları Bekliyor

Adam Wingard, Face/Off 2 hakkında konuştu. Yönetmen Godzilla vs. Kong sayesinde devam filminin daha epik olacağını söyledi.

Face/Off 2 Yüz Yüze
- Reklam -
- Reklam -

Face/Off 2 için yönetmen Adam Wingard yeni açıklamalarda bulundu. Yaklaşmakta olan Godzilla vs. Kong filmini de yöneten isim, bu eğilimi devam ettirecek. Wingard, Yüz Yüze 2’de daha epik sahneler için John Travolta ve Nicolas Cage’in o çıktığı yıl yarattığı etkiyi verebilecek dev oyuncu arayışlarında.

John Woo’nun yönetmenliğini üstlendiği ve John Travolta ile Nicolas Cage’in başrollerinde yer aldığı 97 yapımı Face/Off, çıktığı yıl oldukça ses getirmiş bir yapım. Gerek konusu gerek dönemin iki ünlü oyuncusunun başrollerde yer alması ve amansız çekişmesi ile izleyicilerin beğenisini toplamıştı. Ancak iyi bir gişe hasılatına ulaşan filmin devam yapımı için uzun süre boyunca ses çıkmadı. Nihayet şubat ayı başlarında Paramount Pictures, yeni bir Yüz Yüze filminin Godzilla vs. Kong yönetmeni Adam Wingard ile geleceğini duyurdu.

Haber duyurulduğundan bu yana yeni yapım ile ilgili birçok bilgi ve iddia paylaşıldı. Örneğin Paramount’un duyurusundan çok kısa bir süre sonra Wingard, Face/Off 2 filminin bir yeniden yapım ya da yeniden başlatma olmayacağını daha çok orijinal filmin devamı niteliğinde olacağını söyledi. Pek tabii bu bilgi ile akıllara hemen Nicolas Cage ve John Travolta’nın bir kez daha bir araya gelebileceği ihtimalini doğurdu. Ancak bu konuda şimdilik resmi bir açıklama yapılmış değil.

- Reklam -

Adam Wingard: “Face/Off 2 heyecan verici bir yapım olacak.”

Face/Off 2 Yüz Yüze

Filmi izleyen ve seven genç nesil hayranlar ise başrollerde Robert Pattinson ve Tom Hardy’nin rol alması için sosyal medya üzerinden kampanya başlattılar. Binlerce hayran, iki ismi yeni Yüz Yüze filminde karşı karşıya görmek istediğini söyledi.

Bu sırada yönetmen Face/Off 2’nun senaryonun neredeyse tamamlandığını söyledi ve ilkinin devamı şeklinde hazırladığını bir kez daha vurguladı. Ayrıca devam filmi için gönlünde orijinal yapımda da rol alan ikili olduğunu itiraf etti.

- Reklam -

Adam Wingard son olarak Yüz Yüze 2 macerasının Godzilla vs. Kong’a nazaran çok farklı olduğunu belirtse de benzer yönleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

“Çok farklılar. Godzilla vs. Kong birbiriyle tekrar bir araya gelen iki ikonik simgedir. Ancak senaryosunu da yazdığım yeni Face/Off macerası daha çok bir aile hikâyesi. Ama Godzilla vs. Kong’u yapma deneyiminin Face/Off’u epik bir film haline getireceğinden eminim. Şimdi gerçekten büyük, heyecan verici bir filmin nasıl olması gerektiğine dair bilgim var.”

Peki ya siz Face/Off 2 konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce yaklaşık 25 yıl önce çıkmış bu filmin bir devam yapımı gerekli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bir Yeraltı Sit-Com'u Hasan Can Kaya Exxen

Hasan Can Kaya’nın Yeni Exxen Dizisi Bir Yeraltı Sit-com’u Tanıtıldı

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Yeni Yönetmeni Wayne Che Yip

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Ekibine Yeni Bir Yönetmen Katıldı