in

Nicolas Cage, “Face/Off 2” Filminin Konusu Hakkında Yeni Detaylar Paylaştı

Face/Off 2 konusuna dair yeni detaylar Nicolas Cage tarafından paylaşıldı. Uzun süredir beklenen devam filmi ile Cage ve John Travolta yeniden bir araya gelecek.

Face/Off 2 Konusu Ortaya Çıktı: Nicolas Cage Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Face/Off 2 konusu ortaya çıktı. Nicolas Cage, John Travolta ile bir kez daha nasıl karşı karşıya geleceklerine dair yeni detaylar paylaştı.

1997 yılında vizyona giren Yüz Yüze, Hong Kong yönetmeni John Woo’nun çektiğini ve başrollerinde Nicolas Cage ile John Travolta’nın oynadığı bir aksiyon filmiydi. Filmin tuhaf konusu, Travolta’nın canlandırdığı FBI ajanı Sean Archer’ın, Cage’in kötü adamı Castor Troy kılığına girmesi için ileri teknolojiyi kullanarak yüzlerini değiştirmesi sonrası yaşanan olayları anlatıyordu. Film hem eleştirel hem de ticari açıdan başarılı oldu. O yılın ABD gişesinde en çok hasılat yapan sekizinci filmi konumuna çıktı ve sonunda En İyi Ses Kurgusu dalında Oscar’a aday gösterildi.

İlk olarak 2019’un sonbahar aylarında geliştirilme aşamasında olduğu duyurulan Face/Off 2 için Mart 2021’de nihayet geleceği duyurulmuş, ancak o günden bu yana herhangi bir ilerleme kaydedilmemişti. Ancak nihayet Nicolas Cage sayesinde yeni filmin konusuna dair bazı detaylar gün ışığına çıktı.

- Reklam -

Geçen yıl sinemalara gelen The Unbearable Weight of Massive Talent ile Nicolas Cage, hayranlarına onun en ikonik rollerini inanılmaz derecede eğlenceli ve kendinin farkında bir şekilde yeniden ziyaret etme şansı verdi. Ortaya çıkan yapım eleştirel anlamda çok sevildi ve bir süredir Hollywood’da geri planda kalan Cage’in ikinci doğuşu olarak yorumlandı. Filmde öne çıkan rollerden biri de kült klasiği Face/Off’taki Castor Troy rolüydü.

Face/Off 2 Konusu Ortaya Çıktı: Nicolas Cage Konuştu

Renfield fragmanında Dracula olarak ses getiren Cage ile bir röportaj yapan Collider, merak edilen Face/Off 2 filmi hakkında soru sordu. 59 yaşındaki oyuncu yeni filmin olay örgüsünü hem Archer hem de Troy’un çocuklarını içerecek şekilde tanımladı. Cage böylece bu dolambaçlı hikâyenin dört karakter üzerinde yoğunlaşarak daha da derin bir boyut kazabileceğini söyledi.

Nicolas Cage Face/Off 2 Filminde Karakterlerin Çocuklarının da İşin İçine Girebileceğini Dile Getirdi

“Bence Face/Off pek çok kıvrıma, dönemece ve öngörülemezliğe uygun bir devam filmi. Castor ile Sean’ın çocuk sahibi olması fikrini hesaba katın örneğin. Ve bu çocukların büyüdüğünü. O zaman üç boyutlu bir satranç gibi olur ve sonra sadece John Travolta ve ben değil, dördümüz masa tenisi oynarız. Bu da farklı seviyelerde gitmemize ve işlerin daha da karmaşık hale gelmesine yardımcı olur. Bence o alanda çok verimli topraklar var. Bu konuda daha önce bir toplantım oldu. Fakat o zamandan beri ne olacağına dair hiçbir şey duymadım, bu yüzden ne olacağını bilmiyorum.”

- Reklam -

2021’den bu yana özellikle Adam Wingard’ın Godzilla vs. Kong’un 2024’te gelmesi planlanan devamı göz önüne alındığında, filmin ilerleyişi hakkında pek de olumlu bir gelişme yok gibi görünüyor. Yine de oyuncu tarafından gelen bu açıklamalar, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde devam filmini göreceğimize dair umutları beslemeye devam ediyor.

Face/Off 2 Yüz Yüze

Face/Off 2 filminden beklentileriniz neler? 97 yapımı filmi beğenmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for KatilHalit KatilHalit dedi ki:

    İyi de ilk filmin sonunda Castor Troy karakteri ölüyordu. Devam filminde nasıl hayata döndürecekler acaba? Genelde yıllar sonra çıkan bu tarz devam filmleri pek tutmuyor. (Bknz. Matrix 4)

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Tutmuyor evet ama işte beyaz perdeye gelene kadar da çok konuşuluyor :smiling_face_with_tear: Matrix 4 de böyle olmuş ancak sonu hüsranla bitmişti.

    Ölüm mevzusu ise her türlü çözülür, yeter ki devam filmi için yeşil ışık yakılsın…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

You 4 Sezon Fragmanı Netflix

Netflix’in Psikolojik Gerilim Dizisi “You”dan 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Assassin's Creed Dizi Uyarlamasında Kritik Ayrılık

Netflix’in “Assassin’s Creed” Dizisinde Sürpriz Ayrılık: Proje Sorumlusu Çekimler Başlamadan Yapıma Veda Etti