in

Scott Mann’in Gerilim Filmi “Fall”un Devamı için Yeşil Işık Yakıldı

Fall 2 filmi için hazırlıklar başlıyor. Scott Mann ilk yapımın gördüğü ilgiden sonra devam bölümü için bir kez daha yönetmenlik koltuğuna geçecek.

Fall 2
- Reklam -
- Reklam -

Fall 2 filmi için yeşil ışık yakıldı. Geçen senenin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Fall devam filmi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Grace Caroline Currey ve Virginia Gardner’ın başrollerinde yer aldığı Fall, Idris Elba’nın oynadığı Luther: The Fallen Sun’ın ardından İngiltere’de Netflix’in en popüler filmi olarak listelerde ikinci sırayı kaptı.

Netflix ile birlikte vizyonda da kendisine yer bulan film, 3 milyon dolarlık bütçesine rağmen gişede 21 milyon dolar gelir elde ederek yapımcılarının da yüzünü güldürdü. Deadline’ın haberine göre yapımın bu başarısından sonra ikinci film için onay verildi. Fall 2 için yönetmen koltuğunda ise yine Scott Mann yer alacak.

- Reklam -

Filmin yapımcılığını üstlenen Tea Shop Productions’tan James Harris yapımın kendi kendisini pazarladığını ifade ediyor. Daha öncesinde okyanusun altında köpekbalığı kafesinde kalan iki kadının macerasını anlattıkları 47 Meters Down filmine benzer bir konsepti tutturan stüdyo filmin gördüğü ilgiden memnun:

“İzleyicilerin filme gösterdikleri bu ilgiden dolayı memnunuz. Kulaktan kulağa yayılan bir film oldu.

Fall 2 Film

Tea Shop Productions ortak yöneticisi Mark Lane ise dijital platformların filmler için öneminden bahsederek şunları söylüyor:

“Akış servislerinde bir filmi seçmek çok daha kolay bir iş. İnsanlar konsepti film afişinde görüyorlar ve tıklamaları halinde o filmi sonuna kadar izliyorlar.”

Fall 2 Filminin Konusu Ne Olacak?

Serinin ikinci filminin nasıl bir konu takip edeceği konusunda bir bilgi paylaşılmış değil. James Harris bir şekilde iki filmi birbirine bağlamak istediklerini söylüyor. Ancak ne olursa olsun devam yapımının ilk filmin kötü bir tekrarı olacak şekilde yapmak istemediklerini de ekliyor.

- Reklam -

“Üzerinde çalıştığımız birkaç fikir var. İlk filmin benzerini ya da ondan daha kötü bir şey çıkarmak istemiyoruz.”

Filmin oyuncu kadrosunda da kimin yer alacağı henüz netlik kazanmadı. Stüdyo Grace Caroline Currey’nin kadroda yer almasını istese de oyuncunun filmde yer alacağına dair kesin bir bilgi yok.

Fall 2 Netflix

Diyaloglarda Yapay Zekâ Kullanılmıştı

Diğer taraftan Fall yapay zekâ ile filmde bazı repliklerin değiştirildiği bir yapım olarak da kayıtlara geçmişti. Currey ve Gardner’ın küfürlü kelimeleri prodüksiyon sonrası düzeltmelerle daha küçük yaştaki izleyici kitleleri için uygun hâle getirilmişti. Stüdyo böylelikle yarım milyon dolarlık bir harcamadan kurtulmuştu.

Siz Fall 2 filmi için ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karanfilim Desteden / Dizelerin Öyküsü - Emrecan Doğan

Karanfilim Desteden – Emrecan Doğan | Yazarının Kaleminden: “Dizelerin Öyküsü”

Berlin Tanıtım Fragmanı: Yeni La Casa de Papel Dizisi

La Casa de Papel Dünyasında Geçen “Berlin” Dizisinden İlk Tanıtım Yayınlandı