in

Fantastic Beasts 3 Çekimleri Sonunda Başladı

Fantastic Beasts 3 çekimleri nihayet başladı. Sevindirici haber, aynı zamanda filmin başrolü de olan Oscar ödüllü Eddie Redmayne’den geldi.

fantastic beasts 3
- Reklam -
- Reklam -

Merakla beklenen ve Harry Potter öncesini konu alan Fantastic Beasts 3 çekimleri sonunda başladı. Sürpriz haberi filmin yıldızı Eddie Redmayne verdi.

Uzun süredir çekimlerinin başlaması gereken ama birçok defa erteleme alan Fantastik Canavarlar 3 için prodüksiyon süreci nihayet başlamış durumda. Johnny Depp, Katherine Waterston, Jude Law ve Ezra Miller gibi isimlerden oluşan kadro geri dönüyor. İlk iki filmi yöneten David Yates yine yönetmenlik koltuğunda oturuyor. J.K. Rowling de önceki iki macerada olduğu gibi filmin senaryosunu yazan isim.

Oyuncu kadrosu ve Rowling’in dahil olduğu birçok tartışmanın ortasında, Harry Potter adının gücünü kanıtlamaya devam ediyor. İlk Fantastik Canavarlar filmi, Harry Potter serisini heyecan verici bir şekilde canlandıran büyük bir hit oldu. Ancak devam filmi kritik ve ticari hayal kırıklığı ile karşı karşıya kaldı. Bu durum üçüncü filmin senaryosunun tekrar kaleme alınmasına ve gecikmelere neden oldu.

- Reklam -

Fantastic Beasts 3

Serinin üçüncü macerası birçok gecikmeyle karşılaştı. Başlangıçta, senaryonun düzenlenmesi için prodüksiyon beklemeye alındı. Sonunda film Londra’da çekilmeye başlandı, ancak prodüksiyon dünya çapında salgın nedeniyle ertelenen birçok film arasına katıldı. Ardından film çekimleri başlayacak mı diye düşünürken Johnny Depp’in mahkemesi nedeniyle gecikebileceği haberi geldi.

Fantastic Beasts 3 Çıkış Tarihi Erteleme Aldı mı?

Fakat son gelen haber hayranları mutlu edecek cinsten. Cinema Blend ile konuşan Eddie Redmayne, iki hafta önce Londra’da çekimlerin başladığını açıkladı. Prodüksiyona devam eden çoğu film gibi, Warner Bros.’un oyuncu kadrosu ve ekibi katı Koronavirüs protokolleri altında çalışıyor. Oscar ödüllü Redmayne’in de başlangıçta endişelendiği bir şey vardı:
“Bu tamamen yeni normal. Sık sık testler, maskeler. Ve aslında, sürekli maske takmanın yaratıcılığı bir şekilde etkileyip etkilemeyeceğini merak ettim. Bu durum cahilce gelebilir ama ben insanlar olarak birbirimizden kıvılcım alabilmemiz için etkileşime ihtiyacımız var mı diye düşündüm. Gerçekten güven verici olan şey, bunun farklı bir süreç olması. Yine de herkes yapabileceği en iyi şekilde oynuyormuş gibi gözüküyor.”
Fantastik Canavarlar 3

Redmayne, korkularının temelsiz olduğunu ve setteki işlerin sorunsuz gittiğini de açıklamalarına ekledi. Oyuncu kadrosunun bir araya gelmesinden bu yana epey zaman geçtiğini düşünürsek (Grindelwald’ın Suçları için çekimler 2017’de yapıldı), prodüksiyon pandemik olaydan önce bile zorluklarla yüzleşmek zorunda kaldı.

- Reklam -

Şu an için filmin vizyon tarihi hâlâ 12 Kasım 2021 olarak gözüküyor. Yine de çekimlerin aylar sonrasına alınması, ertelenebileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Sonunda çekimlerin başlamış olması sizleri de sevindirdi mi? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz!


* Lady Gaga, X-Men Filminde Emma Frost’u Canlandırabilir

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Shelpe Shelpe dedi ki:

    Geçenlerde iki filmini arka arkaya izledim. Üçüncü hemen gelse keşke. :frowning:

  2. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Bu saçmalıklara giden bütçeye yazık.Birde gidip sinemada izleyip para veren var.Sektör hayal satıp gişede vurgun yapıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

WandaVision 1. sezon bölüm sayısı

WandaVision Fragmanı: Avengers Sonrası Karakterlere İlk Bakış

Kavuk Şevket Çoruh - Rasim Öztekin

Kavuk, Rasim Öztekin’den Şevket Çoruh’a Devredildi