in ,

Fantastik Canavarlar 3: Dumbledore’un Sırları Filminden Yeni Fragman Paylaşıldı

Fantastic Beasts 3’ten ikinci fragman yayınlandı. Dumbledore’un Sırları, büyücülük dünyası karakterlerini yeniden beyaz perdeye getirmeye hazırlanıyor.

Fantastic Beasts 3 incelemeleri
- Reklam -
- Reklam -

Fantastic Beasts 3 fragmanı paylaşıldı. The Secrets of Dumbledore adıyla gelecek olan yapım, Büyücük Dünyası’nı sinemalara geri getirmeye hazırlanıyor.

Fantastik Canavarlar’ın yeni macerası, ikinci film The Crimes of Grindelwald’dan yaklaşık 3.5 yıl sonrasında vizyona girmeye hazırlanıyor. Warner Bros. tarafından dağıtımı yapılan ve Harry Potter serisinin öncesini konu alan film serisi, Newt Scamander ve arkadaşlarının yaşadığı maceraları anlatıyor.

Geçen gün yayınlanan ilk karakter posterleri ile, yeni fragmanın geleceği duyurusu da paylaşılmıştı. Filmlerde Albus Dumbledore’un gençliğine hayat veren Jude Law, paylaştığı bir videoda fragmanın geleceğini duyurmuştu. Law, ayrıca Dumbledore’u oynamayı sevdiğini ve yeni filmde hayranların neler beklemesi gerektiğini anlattı.

- Reklam -

“Albus Dumbledore’u oynamak ne büyük bir ayrıcalık. Dünyanın en güçlü büyücülerinden biri. Her zaman bir adım önde olan biri. İnsanlardaki iyiliğe inanan ve şifreli gibi gözükse de akıllıca tavsiyeler sunan biri.

Harry Potter’da sevdiğimiz efsanevi büyücünün şekillenmesine yardımcı olan bazı arka plan hikâyelerinin bu filmde açığa çıkacağını söylemekten heyecan duyuyorum. Dumbledore için riskler çok yüksek ve onun için beklenmedik bir kahraman ekibine ihtiyacı var. Kendisi, şimdiye kadarki en büyük sınavıyla karşı karşıya”

İlk fragmanı Aralık 2021’de yayınlanan filmin yeni tanıtımı da nihayet paylaşıldı. Normalde daha erken yayınlanması planlanan fragman, Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle birkaç günlük gecikmeyle paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz.

Fantastic Beasts 3 Fragmanı: “The Secrets of Dumbledore” | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Filmin oyuncu kadrosunda Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, Jude Law ve Johnny Depp yerine gelen Mads Mikkelsen gibi isimler yer alıyor. David Yates’in yönetmenliğini üstlendiği yapımın senaryosu ise J.K. Rowling ve Steve Kloves’a ait.

- Reklam -

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları, İngiltere ve birkaç başka ülkede 8 Nisan’da, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı birçok ülkede ise 15 Nisan 2022 tarihinde vizyona girecek.

Bununla birlikte filmden yeni bir poster de paylaşıldı:

fantastik canavarlar 3 poster

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yeni filmden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yankı İncelemesi Müge Koçak

Yankı İncelemesi: Hayatı Tüketen Tutkular, Uğursuzluk Dolu Dünyalar

Patrick Stewart, Doctor Strange 2

Patrick Stewart, Doctor Strange 2 Filminde Yer Aldığını Doğruladı