in

Mads Mikkelsen’in Fantastic Beasts 3 Filmindeki Grindelwald Rolü Kesinleşti

Warner Bros. Mads Mikkelsen’in Fantastic Beasts 3 filminde Gellert Grindelwald rolünü oynayacağını resmi olarak duyurdu.

Mads Mikkelsen Fantastic Beasts 3 Gellert Grindelwald
- Reklam -
- Reklam -

Sonunda kesinleşti! Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3 filminde Johhny Depp yerine Gellert Grindelwald karakterini canlandıracak.

Her şey Johnny Depp’in kaybettiği dava sonucu Warner Bros. tarafından film kadrosundan çıkarılmasıyla başlamıştı. Depp daha sonra sosyal medya üzerinden açıklama yapmış ve seriden ayrıldığını duyurmuştu. Pek tabii birçok hayran da duruma tepki göstermiş ve tekrar role geri getirilsin diye imza kampanyaları başlatılmıştı. Hatta bir grup hayran, Depp’in mahkemelik olduğu eski eşi Amber Heard’ün de böyle bir durumda bir başka Warner Bros. yapımı olan Aquaman 2 kadrosundan çıkartılması için imza kampanyası başlatmıştı. 1 milyonun üzerinde imza toplanan kampanya sonucu Heard açıklama yapmış ve bu karalamaların bir temeli olmadığını, hepsinin “ücretli söylentiler” olduğunu belirtmişti.

Mads Mikkelsen Fantastic Beasts 3 Gellert Grindelwald

- Reklam -

Sonuç olarak kesin olan bir şey vardı. Fantastik Canavarlar 3 filminin Grindelwald’ı oyuncusuz kalmıştı. Kısa süre içerisinde rolü kimin alacağına dair birçok tahmin yürütüldü. İlk filmde şekil değiştirmeden önce karakteri oynayan Colin Farrell’in tekrar role döneceği bile konuşuldu. Ancak daha sonra rol için en iddialı ismin Mads Mikkelsen olduğu söylendi.

Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3 İçin Beklediği Telefon Görüşmesini Yaptı

Hannibal, Doctor Strange, Rogue One ve Polar gibi yapımlar ile tanınan Mads Mikkelsen’in yeni karanlık büyücü olacağı söylentileri hayranları da mutlu etti. Depp haricinde rolü hakkıyla oynayacak isimlerden birisi olduğu konusunda genel olarak hemfikir halindeydiler. Ancak tam o anda, söylentilerin ana kaynağı olan Mikkelsen’den bir açıklama geldi. Rolü aldığı veya stüdyo ile görüşmeler yaptığı konusundaki tüm duyumların bir söylentiden ibaret olduğunu açıkladı. Böyle bir şey hiç yaşanmamıştı. IGN’e konuşan aktör konuyu şu şekilde dile getirmişti:
“Ah, bütün bunlar bir söylentiye dayanıyor. Bu sebeple ben de sizin gazetelerde bildiğiniz kadarını biliyorum. Bu yüzden o telefon görüşmesini bekliyorum.”
Mads Mikkelsen Fantastik Canavarlar 3 Gellert Grindelwald

Belli ki, o telefon görüşmesi yapıldı. Çünkü Warner Bros.’un Deadline’a yaptığı açıklama ile Mads Mikkelsen’in Fantastic Beasts 3’de Karanlık Büyücü Gellert Grindelwald olarak rol alacağı kesinleşti.

Şimdilik oyuncudan yeni bir açıklama gelmedi. Ancak hayranlar derin bir nefes alabilirler. Şu an için çekimleri devam eden yapımın en önemli karakterlerinden Gellert Grindelwald, artık kendisini canlandıracak bir oyuncuya sahip.

- Reklam -

Defalarca erteleme alan Fantastic Beasts 3 filmi 15 Temmuz 2020 tarihinde beyaz perdede olacak.

Sonunda rolün kesin olarak Mads Mikkelsen’e gitmesi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce rolün hakkını verebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Krematorium Krematorium dedi ki:

    Mükemmel bir haber :ok_hand:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robot Süpürgeler

Robot Süpürgeler Sizi Dinliyor Olabilir

İnsanlık Deneyi - Erbuğ Kaya

İnsanlık Deneyi – Erbuğ Kaya | Yazarının Kaleminden