in

Fantastic Beasts 3 Filminin Tam Adı ve Yeni Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore resmi olarak duyuruldu. Fantastik Canavarlar 3’ün öne çekilen yeni çıkış tarihi de paylaşıldı.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Fantastik Canavarlar 3 artık resmi bir ada sahip: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Gelen resmi ad duyurusu ile birlikte yapımın öne çekilen yeni çıkış tarihi de belli oldu.

Harry Potter ve arkadaşlarının Lord Voldemort’u alt etmesiyle maceraları sonlanmış olsa da, Büyücülük Dünyası farklı birçok sürükleyici hikâyeyi bünyesinde barındırıyor. Bunların bir tanesi de, Harry’nin seçilmiş kişi olduğunu öğrenmesinden çok daha öncesini, Newt Scamander’ın ve arkadaşlarının yer aldığı maceraları kapsıyor.

Başrolünde Oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne’in yer aldığı film serisinin ilki, karakterin New York’ta fantastik yaratıkları kovalamasıyla başladı. Ardından macera büyüyerek ilk büyük büyücülük savaşının destansı bir hikâyesine dönüştü. 2016’da çıkan ilk bölüm sonrası Grindelwald’ın Suçları Kasım 2018’de gösterime girdi. Herhangi bir sorun yaşanmamış olsaydı serinin 3. filmi Kasım 2020’de izleyiciyle buluşacaktı. Ancak senaryo değişikliği, Koronavirüs pandemisi, Johnny Depp krizi ve yapım sorunları nedeniyle gerçekleşen değişiklikler yüzünden film defalarca ertelendi.

- Reklam -

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Çıkış Tarihi Öne Çekildi

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Neyse ki şu an için bütün sorunlar çözülmüş gibi gözüküyor. Çünkü bugün itibarıyla Wizarding World resmi hesaplarından, filmin tam adı ve yeni çıkış tarihi paylaşıldı. Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) adıyla gelecek olan macera, önceki açıklanan 15 Temmuz 2022 tarihinden tam 3 ay öne çekildi ve yeni çıkış tarihi de 15 Nisan 2022 olarak duyuruldu.

Resmi ad ve çıkış tarihi ile birlikte filmin resmi logosu da paylaşıldı. Dikkatli hayranlar, Dumbledore’un D’sine oyulmuş Mürver Asa’yı fark edeceklerdir. Yani bu film, karakterin Ölüm Yadigarları’ndan birini elde etmesinin önünü açabilir.

- Reklam -

İlk film her ne kadar Newt Scamander’ın maceralarına odaklansa da, seri gittikçe onun ekseninden uzaklaşıyor gibi gözüküyor. İkinci filmde Gellert Grindelwald’a odaklanan macera, şimdi üçüncü film ile Albus Dumbledore ekseninde geçecek.

Filme ait ilk fragmanın bu bilgi doğrultusunda yakın zamanda gelmesi bekleniyor. Detaylı bilgilere bir diğer projemiz olan FantastikCanavarlar.com’dan ulaşabilirsiniz.

Fantastik Canavarlar’ın üçüncü macerası olacak olan Dumbledore’un Sırları hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Harry Potter serisinin senaristinin de kadroya dahil olmasıyla ortaya ilk iki filmden daha farklı bir yapım çıkması söz konusu mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hanife Hanım’ın İstanbul Maceraları - Mahmut Yesari

Hanife Hanım’ın İstanbul Maceraları: Mahmut Yesari’nin Cumhuriyet Sonrası İstanbul’u Anlattığı Kitap Raflarda

Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi 143 Klon

Aylık Öykü Seçkisi 143. Sayısı Yayında: “Klon Öyküleri”