in

Marvel Stüdyoları Fantastik Dörtlü Senaryosu İçin Yazarlarla Görüşmeye Başladı

Marvel Stüdyoları, Fantastik Dörtlü filminin senaryosu için yazarlarla görüşmeye başladı. Jon Watts’ın yöneteceği yeni MCU macerası yaklaşıyor!

Marvel Fantastik Dörtlü Fantastic Four
- Reklam -

Marvel, heyecanla beklenen Fantastik Dörtlü filminin senaryosu üzerinde uğraşıyor. Stüdyo Jon Watts tarafından yönetilecek yeni MCU filmi için yazarlarla görüşmeye başladığını duyurdu.

Marvel Sinematik Evreni’nin son on yıl içerisinde yakaladığı başarı, en popüler ve tanınmış çizgi roman karakterlerinden bazılarına sahip olmamasına rağmen geldi. . X-Men ve Fantastic Four yapımlarının sinema hakları Fox şirketi tarafından kontrol ediliyordu. Ancak Disney, Fox’un eğlence kısmını satın aldığında bu durum da değişti. Nihayet Marvel Stüdyoları hem mutantlara hem de ilk ailesine tekrar sahipti. Şimdi heyecanla bu en bilinen çizgi roman karakterlerinin MCU’ya nasıl adapte edileceği merak ediliyor.

Kevin Feige tarafından 2020’nin sonlarına doğru yapılan sürpriz duyurulardan biri, Fantastik Dörtlü’nün geliştirilme aşamasının devam ettiğini onaylamasıydı. Disney Investor Day etkinliğinde yaptığı duyuruda, Spider-Man: Homecoming üçlemesini de yöneten Jon Watts’ın filmin yönetmenliğini üstlendiğini açıkladı.

- Reklam -

Jon Watts şu anda Spider-Man 3 filmi için çalışıyor. Herhangi bir yeni erteleme almadığı takdirde 17 Aralık 2021’de gelecek olan yeni macera sonrası ise tam olarak Fantastik Dörtlü’ye zaman ayırabilecek gibi gözüküyor. Bu da heyecanla beklenen yapımın vizyona girmesi için bir süre daha bekleyeceğimiz anlamına geliyor.

Fantastik Dörtlü Filmi En Erken 2023 Yılında Gelebilir

Marvel Fantastik Dörtlü Fantastic Four

Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm ve Ben Grimm’in MCU’ya katılmasıyla ilgili heyecan tüm bu erken geliştirilme durumuna rağmen sürüyor. Hayranlar merakla film hakkında olası herhangi bir bilgiyi almak için beklemeye devam ediyor. Örneğin Jennifer Lawrence’ın Sue Storm’u tekrar oynayacağına dair bir söylenti geçenlerde hızla yayıldı. Öyle ki yetkililer bu bilginin doğru olmadığı hakkında açıklama yapmak zorunda kaldılar.

- Reklam -

Hayranların haberlere olan ilgisini gören Deadline muhabiri Justin Kroll; Twitter’da proje hakkında küçük bir güncelleme paylaştı. Marvel Stüdyoları’nın proje hakkında yazarlarla görüşmeye henüz başladığını açıkladı. Şimdilik Fantastic Four macerasını kalame alacak herhangi bir senarist bulamadılar. Haliyle ortada bir senaryo da yok. Jon Watts, Spider-Man: Homecoming için senaryo ekibinde bulunan bir isim. Bu da, filmle ilgili çalışmalar başladıktan sonra senaryo Fantastik Dörtlü için de senaryo ekibinde yer alabileceği anlamına geliyor.

Marvel’ın bünyesinde çıkacak yeni Fantastic Four filmi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tilki 8 - George Saunders

Booker Ödüllü George Saunders’tan Karanlık Bir Novella: Tilki 8

netflix burs

Netflix, Attack on Titan Yapım Stüdyosunun Kursu için Öğrencilere Anime Bursu Verecek