in

Fast and Furious 9 Uzayda Geçecek

Fast and Furious 9, uzayda bir sahneye sahip olacak. Hızlı ve Öfkeli serinin yıldızlarından Michelle Rodriguez de bu bilgiyi doğruladı.

Hızlı ve Öfkeli 9
- Reklam -
- Reklam -

Bir zamanlar yasa dışı sokak yarışlarıyla ilgili olan Hızlı ve Öfkeli serisi yeni filminde uzaya çıkacak. Resmi adı F9 olan Fast and Furious 9, filmi hobi olarak dünyayı kurtaran araba yarışçılarımızın maceralarını anlatmaya devam edecek. Geçtiğimiz seneki Hobbs and Shaw’ın yapay zekâlı motosikletleri ve sibernetikleriyle seri iyice bilimkurgu türüne kaymıştı. Şimdi de son cephe fethedilecek, dünyanın kaderi uzayda kurtarılacak.

2021’e ertelenen filmden hâlihazırda pek çok şaşırtıcı bilgi öğrendik. Serinin üçüncü filmi Tokyo Drift’te ekibe katılan ve ölen Han karakteri geri dönecek. Daha önce Han’ı ikisi geçmişte geçen üç filmde izlemiştik. Karakterlerini ölümden döndürmeye yabancı olmayan seri ikinci seferde ne yapacak merakla bekliyoruz. Ayrıca ekibin ve ailenin lideri Dominic Toretto’nun bir kardeşi olduğunu öğrendik. Hem de John Cena canlandıracak.

fast and furious 9 uzay

- Reklam -

Fast and Furious 9 Oyuncusu: “Uzayı kimsenin bilmemesi gerekiyordu.”

Seride Lettie karakterini canlandıran Michelle Rodriguez uzay dedikoduları kendisine sorulduğunda kaçamak da olsa bir cevapla haberleri doğruladı.

“Hadi ya, nasıl öğrendiniz? Ne oluyor görüyorsunuz değil mi? Kamera arkasındaki insanlar konuşmaya başlıyor. Bir film yayınlanmayınca böyle şeyler ortaya çıkıveriyor işte. Bunun bilinmemesi lazımdı. Yani en azından ben uzaya gidecek kadar şanslı değildim ama bir kadın yazar getirdik ve çok sevgi gösterdik bu film için. Justin Lin’e teşekkür etmek gerek. Bu filmde kızlara biraz daha odaklanabildik. Bunun film çıktığında da belli olacağından umutluyum.”

michelle rodriguez fast and furious 9

- Reklam -

Rodriguez’in açıklamaları bütün ekibin uzaya gitmeyeceğini gösteriyor. Muhtemelen Dominic’i göreceğizdir, belki de yeni ortaya çıkan kardeşi Jacob veya ölümden dönmesinin üstün uzay teknolojisiyle alakası olma ihtimali olan Han’ı da uzayda görürüz. Henüz hiçbir şey kesin değil. Filmin yayınlanmasından önce daha fazla sızıntı olup olmadığına göre yeni haberleri paylaşacağız.

İlk dört filmiyle sokak yarışlarına odaklanan, beşinci filmde Dwayne Johnson’un Luke Hobbs olarak ekibe katılmasıyla dünya kurtarmalı aksiyona dönen Fast and Furious serisi odağını gittikçe aksiyon bilimkurgu türüne kaydırıyor. İlk filmlerden sadece Dominic’in mottosu “hayatı çeyrek millerle yaşamak”, Korona birası ve aileye olan sarsılmaz sevgi kalsa da F9 yine sinema severlerin aksiyon ihtiyacını bol bol karşılayacak gibi duruyor. Filmin yayın tarihi 2 Nisan 2021.

Fast and Furious serisinin gidişatından memnun musunuz? Uzay fikri nasıl geliyor? Kayıp Rıhtım Forum’da tartışalım.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

19 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for hunter hunter dedi ki:

  2. Avatar for sherlock007 sherlock007 dedi ki:

    Ebesinin … :smiley:

  3. Avatar for ali1234512 ali1234512 dedi ki:

    Galaksinin Koruyucularına ya da Transformıs’a bağlanma zamanı gelmişti zaten dizinin. (Artık dizi oldu dokuzu çekilen film mi olur?)

  4. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Paul Walker’ın ölümüyle seri bitmeliydi sırf para getiriyor diye seriyi uzattılar 10. film final filmi ama yan filmlerle yıllar boyu devam eder.

  5. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Bir yandan uzaylılarla yarış yapılırken diğer yandan Dünya uzaylı istilasından kurtarılacak. Dünyalıların arabaları ile ışık hızına ulaşan uzay araçları yarışacak ve tabii ki Dünyalıların arabaları kazanacak. Bu sayede Dünya büyük bir tehlikeden korunmuş olacak :joy: Bende güzel senaryo yazıyormuşum :smile: Güzelim film serisi ne hallere düşmüş :angry:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

14 cevap daha var.

the boys 3. sezon

The Boys Kısa Filmi: 1. Sezon Sonrası Billy Butcher Ne Yapıyordu?

Atiye 2. Sezon İncelemesi

Atiye 2. Sezon İncelemesi: Farklı Gerçeklikler, Aynı Sorunlar