in ,

Fast & Furious 9’dan Super Bowl Fragmanı: Yeni Hızlı ve Öfkeli Filmi Ufukta Gözüktü

Fast & Furious 9 filmi için Super Bowl’a özel yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Hızlı ve Öfkeli serisi geri dönmeye hazırlanıyor.

Fast & Furious 9 Fragmanı - Super Bowl
- Reklam -
- Reklam -

Dün geceki Super Bowl etkinliğinde Fast & Furious 9 filmi için yeni bir tanıtım fragmanı da paylaşıldı. Hızlı ve Öfkeli serisinin devam filmi önümüzdeki aylarda izleyicilerle buluşacak.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle erteleme alan büyük prodüksiyonlu yapımlar arasında bulunan Hızlı ve Öfkeli 9, sonunda ufukta gözüktü. F9: The Fast Saga olarak da anılan yapım, Super Bowl esnasında yayınladığı yeni tanıtım fragmanı ile karşımıza çıktı.

İlk olarak 2001 yılında karşımıza çıkan ve yan film Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw dahil şimdiye dek toplamda 9 yapıma ev sahipliği yapan Fast & Furious maceraya devam ediyor.

- Reklam -

Neredeyse 1 yıllı ertelemenin ardından yavaş yavaş karşımıza çıkmaya hazırlanan Universal Pictures filminin başrolünde yine Vin Diesel’ı göreceğiz.

Fast & Furious 9 Yeni Tanıtım Fragmanı

Super Bowl gecesinde yayınlanan 31 saniyelik kısa tanıtım fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Dominic Toretto karakterinin başı çektiği yapım, orijinal ekibin önemli bir kısmını bir araya getirmesiyle de dikkat çekiyor. Charlize Theron ve Helen Mirren gibi oyuncular seriye dönerken yönetmen koltuğuna ise Justin Lin geçiyor.

F9 filminin oyuncu kadrosunda Sung Kang, John Cena, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Lucas Black, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, Helen Mirren ve Tyrese Gibson gibi isimler karşımıza çıkıyor.

Fast & Furious 9 filmi 28 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecek. Salgının seyrine göre o tarihlerde ülkemizde de sinema salonlarının açılmış olması bekleniyor.

- Reklam -

Fast and Furious 11

Şimdiye dek toplam gişesi 5 milyar doları aşan Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni halkası F9: The Fast Saga’da Dom Toretto, Letty ve oğlu Brian ile şehrin dışında sessiz bir hayat sürerken başlıyor. Yapımın kötü karakteri ise Dom’un kardeşi Jakob olarak karşımıza çıkacak. John Cena’nın hayat verdiği Dom, yetenekli bir suikastçı olarak karşımıza çıkacak.

Fast and Furious serisinin toplamda 11 filmden oluşması bekleniyor. Şimdilik Fast 10 ve Fast 11 olarak anılan devam yapımları ile 20 yılı aşkın süredir devam eden maceraya nokta konacak.

Aynı zamanda Netflix’te Fast & Furious: Spy Racers (Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları) adlı animasyon serisi ile evrenin genişlemesi çizgi dünyada da devam edecek.

Yayınlanan yeni F9 tanıtımını nasıl buldunuz? Sizin filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Forbes

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Timothée Chalamet Edward Scissorhands cadillac super bowl

Edward Makaseller’in Oğlu Cadillac Reklamında: Timothée Chalamet ile Nostalji Zamanı

Düz Dünyacılar Uzay Kampanya

Düz Dünyacıların Liderini Uzaya Götürmek için Para Toplanıyor