in

Yeni Hızlı ve Öfkeli Filminin Adı ve Logosu Ortaya Çıktı

Fast X resmi olarak duyuruldu. Yeni Hızlı ve Öfkeli filminin logosu ve tam adı açıklandı. Macera 10. adım ile devam ediyor.

Fast X yeni hızlı ve öfkeli filmi vin diesel
- Reklam -
- Reklam -

Fast X resmileşti. Yeni Hızlı ve Öfkeli filmi için hazırlıklar hızlanırken serinin başrolü Vin Diesel, filmin adını ve logosunu paylaştı.

The Fast and the Furious serisinin 10. filmi resmi olarak Fast X olarak adlandırıldı. Duyuruyu filmlerin yıldızı Vin Diesel, sosyal medya hesabı üzerinden “Day one…” (Birinci gün) yorumuyla paylaştığı görselle yaptı.

Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. filmi Fast X ile hayranların karşısına çıkacak. Yeni filmin resmi açıklamasını Vin Diesel Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdi. Yapımın adı ilk defa açıklansa bile daha öncesinde filmin kadrosunda yer alacak isimler duyurulmuştu. Özellikle Marvel Sinematik Evreni’nde Captain Marvel rolüyle isminden söz ettiren Brie Larson’un filmde yer alacak olması hayranları heyecanlandırmıştı. Larson’un hangi rolü üstleneceği kesinlik kazamasa da Vin Diesel izleyicilerin uzun zamandır beklediği bir rolü canlandıracağını söyledi. Bununla birlikte Aquaman ve Dune filmleri ile geniş kitleler tarafından tanınan Jason Mamoa’nın Fast X filminde kötü karakter olarak yer alacağı da açıklandı.

- Reklam -

Fast X yeni hızlı ve öfkeli filmi

Diesel’ın Day one… açıklaması ile paylaştığı görsel filmin yapım aşamasının başladığını ifade ediyor. Ancak ünlü oyuncu bunun dışında filmle ilgili herhangi bir bilgi vermedi.

Fast X Tanıdık “Hızlı ve Öfkeli” Karakterlerini Yeniden Perdeye Taşıyacak

Senaryosuna dair henüz bir detay verilmeyen yapım daha önceki Hızlı ve Öfkeli filmlerinde yer alan bazı karakterleri geri getirecek. Vin Diesel’ın canlandırdığı Dominic karakteri ile birlikte, Michelle Rodriguez’in oynadığı Letty, Tyrese Gibson’ın oynadığı Roman, Chris Bridges’ın oynadığı Tej, Sung Kang’ın canlandırdığı Han ve Nathalie Emmanuel’in oynadığı Ramsey karakterleri filmde rol alacak isimlerden bazıları. Diğer taraftan yeni filmin kadrosunda ise Dwayne Johnson’ın ismi yer almıyor.

- Reklam -

Fast X filmin yönetmenliğini serinin daha önceki altı filmini yöneten Justin Lin üstlenecek. Yapımcı şirket ise her zaman olduğu gibi Original Film ve Universal Pictures olacak. Filmin izleyicilerle 19 Mayıs 2023 tarihinde buluşacağı söyleniyor.

Dokuzuncu film 2021’de vizyona girmiş ve çoğunlukla olumsuz eleştiriler almıştı. The Fast and the Furious serisinin bir sonraki adım olan 11. film ile tamamlanması bekleniyor.

Siz Fast X filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon, Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

13 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    10.filmde artık arabalarıyla uzaya çıkıp, denizaltı kıyafetlerini giyip gördükleri uzay gemileriyle yarışacaklarını ve uzaylıları pataklayacaklarını düşünüyorum :smile:

  2. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Ben bu seriyi izlememekle iyi bir şey yapıyorumdur umarım. Nedir arkadaş bu? Çek çek bitmiyor seri ha bire yenisi çekiliyor.

  3. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Gişesi iyi olunca 10. filme kadar geldiler hayır sokak yarışından aksiyon filmine evrildi seri.

  4. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    İlk filmler güzeldi sonradan PARAAAAA, DAHAAAA ÇOOOOOK PARAAAA işine dönünce film başka yöne kaydı. Yakında bu gidişle fantastiğe doğru evrilir :grinning:

  5. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Bilimkurgu’ya dönünce haber versene bana. :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

8 cevap daha var.

Hayvan Çiftliği Filmi Andy Serkis

Andy Serkis’in Yöneteceği Hayvan Çiftliği Filminde Çalışmalar Başlıyor

Jujutsu Kaisen 0 The Movie Turkiye vizyon tarihi

Jujutsu Kaisen 0 Filmi Türkiye’de de Sinemalara Geliyor: Vizyon Tarihi Belli Oldu