in

Warner Bros., Ezra Miller’ın Yerine Flash Rolü için Dylan O’Brien’ı Düşünüyor

Flash rolü el değiştirebilir. Ezra Miller, son dönemlerde karıştığı olaylar ve tutuklamalar nedeniyle yerini Dylan O’Brien’a bırakabilir

Flash Rolü Ezra Miller Yerine Dylan O'Brien
- Reklam -
- Reklam -

Flash rolü değişebilir. Ezra Miller, son dönemlerde girdiği tatsız olaylar ve tutuklamalar nedeniyle rolü devretmek zorunda kalabilir. Warner Bros.’un düşündüğü yeni isim ise Dylan O’Brien.

The Flash karakteri, DC evreninin en sevilen süper kahramanlarının başında geliyor. Çizgi romanlarda da kendine önemli bir yer bulan karakter, Justice League’in en önemli karakterleri arasında yer alıyor. Birçok animasyon filminde de hayranların karşısına çıkmış olan hızcı, aynı zamanda The CW kanalında yayınlanan The Flash isimli dizide de Grant Gustin tarafından 2014’ten bu yana canlandırılıyor.

Dizinin başladığı tarihten bu yana, hayranlar yıllardır DC Sinematik Evreni’nde geçen solo bir Flash filmi bekleyişi içindeler. Zack Snyder’ın Justice League’ında gözüken ve Ezra Miller tarafından canlandırılan karakter, kendi yapımına bir türlü kavuşamadı. Sonunda çekimleri tamamlanan ve ilk fragmanı da yayınlanan yapım için hayranlar heyecanı bir bekleyiş içindeler. Fakat vizyon tarihi bir kez daha ertelenen yapım için bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar.

- Reklam -

The Flash Rolü Dylan O’Brien Yerine Grant Gustin’e de Gidebilir

Ezra Miller The Flash Dizisi Grant Gustin

Tüm bu süreç boyunca Ezra Miller’ın uygunsuz davranışları da dünya çapında gündem olmayı sürdürüyor. Kabul edilemez hareketleri ve taciz suçlamasıyla bir süre önce tutuklanan oyuncu için Warner Bros.’un acil bir toplantı tertiplediği ve oyuncunun geleceği hakkında konuştuğu iddia edilmişti. Ancak stüdyo daha sonrasında bu iddiaları yalanlamış ve böyle bir toplantı gerçekleştirmediklerini söylemişlerdi. Ardından Ezra Miller’ın Hawaii’de bir barda yaşananlardan sonra bir kez daha tutuklandığı haberi gelmişti. Görünen o ki, Warner Bros da oyuncuyu farklı bir isimle değiştirme yönünde seçeneklerini değerlendiriyor.

Screen Geek’i özel haberine göre, WB stüdyoları oyuncu adaylarını değerlendirme sürecinde. Şu an için listede kaç ismin yer aldığı belli olmasa da, yakın kaynakların bildirdiği isimlerden birinin de Dylan O’Brien olduğu söyleniyor. 30 yaşındaki oyuncu, MTV dizisi Teen Wolf ve Labirent film serisi de dahil olmak üzere hem televizyon hem de filmdeki rolleriyle tanınıyor.

- Reklam -

Son olarak Aşk ve Canavarlar filminde oynayan oyuncu için ne stüdyodan ne de oyuncunun menajerinden herhangi bir doğrulama veya yalanlama şimdilik gelmedi. Ancak belli olan bir şey var ki, o da çekimleri çok öncesinde tamamlanmış olan Ezra Miller’lı The Flash’ın 23 Haziran 2023 tarihinde vizyona gireceği. Ayrıca azımsanmayacak bir hayran grubu da, dizinin yıldızı Grant Gustin’in filmlerdeki yeni başrol olmasını istediği.

Flash’ın değişecek olması durumunda siz yerine kim gelsin istersiniz? Dylan O’Brien doğru bir tercih mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Geek

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İkisi de olabilir gibi duruyor. Diğer seçenekleri de görmek lazım.

  2. Avatar for Re_lar_Kvothe Re_lar_Kvothe dedi ki:

    DC’nin sinema evrenine yakışır bir seçim. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fast X Filmi Bütçesi 300 Milyon Dolar Olacak

Yeni Hızlı ve Öfkeli Filminin Bütçesi, İlk Yapımın 8 Katı Olacak: Dev Artışın Ardında Oyuncu Maaşları Var

Shining Vale 2. sezon onay

Starz’ın Korku – Komedi Dizisi “Shining Vale” 2. Sezon Onayını Aldı