in

Florence Pugh, Dune Part 2’da Prenses Irulan Rolünü Alabilir

Florence Pugh, Dune Part 2 filminde Prenses Irulan rolü için düşünülüyor. Denis Villeneuve’ün devam yapımında oyuncu kadrosu çalışmaları sürüyor.

Florence Pugh Dune Part 2
- Reklam -
- Reklam -

Florence Pugh, Dune Part 2 filminde Prenses Irulan rolünü oynayabilir. Ünlü yıldızın rolü kesinleşirse, başrolde yer alan Timothée Chalamet ile yeniden aynı projede yer almış olacak.

Denis Villeneuve’ün Dune serisi için planları, Paul Atreides’in yoğun hikâyesini iki bölüme ayırdığı için her zaman ikinci bir filmi içermesi gerekiyordu. Beklenen onay Warner Bros.’un devam filmi için Ekim 2023 çıkış tarihi vermesiyle Ekim 2021’in sonlarında geldi. Daha fazla aksiyon da dahil olmak üzere, devam filminin neler içereceği hakkında çok sayıda teori var. Ancak şu ana kadar yeni karakterler hakkında bir bilgi gelmedi. Bunun yerine, Zendaya, Rebecca Ferguson ve Javier Bardem dahil olmak üzere ana grubun çoğunun Dune 2 için geri döneceği belirlendi. Şimdi, devam filmi başka bir MCU yıldızının daha kadroya katılacağı iddia edildi.

Florence Pugh, şu sıralar Hollywood’da çalışan en iyi genç yeteneklerden biri olarak tanınıyor. Büyük Marvel projelerinden kült korku filmlerine kadar her yerde olmayı biliyor ve genç yıldız bir sonraki büyük rolünü de bulmuş gibi görünüyor.

- Reklam -

Deadline’a göre Pugh, Dune’un merakla beklenen devam filmi Dune Part II’da Prenses Irulan Corrino’nun rolü için görüşmelerde bulunuyor. Padişah İmparator Shaddam IV’ün en büyük kızı olan karakteri 1984 David Lynch filminde José Ferrer canlandırılmıştı.

Haberin doğru çıkması halinde Florence Pugh, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Jason Momoa ve Josh Brolin gibi yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna katılacak. Yönetmen, yapımcı ve senarist Denis Villeneuve ayrıca, Pugh’u 2019 yılında çıkan Little Women filminde birlikte rol aldığı Chalamet ile yeniden bir araya getirecek olan devam filmi için geri dönüyor.

Florence Pugh, Dune Part 2’da Önemli Bir Rolde Olabilir

Florence Pugh Dune Part 2

- Reklam -

Florence Pugh’un Dune 2’de Prenses Irulan’ı oynama potansiyeli, ona devam filminde önemli bir rol verebilir. Kitaplarda Irulan, galaksinin yeni imparatoru olma planının bir parçası olarak Paul Atreides ile romantik bir ilişkiye giriyor. Prenses Irulan, Frank Herbert romanında sadece küçük bir role sahip olsa da, dizi devam ettikçe daha büyük bir karakter haline geliyor. Florence Pugh’un işin içinde olabileceğine dair işaret, Dune Part 2’nun muhtemelen Prenses Irulan’ın rolünü baştan itibaren arttırdığını gösteriyor.

Kısa bir süre önce The Batman yıldızı Robert Pattinson da, Dune’un devam filminde rol almak istediğini söylemişti. Eğer her ikisi isim de gerçekten filmde yer alırsa, Dune’un zaten yıldız isimlerden oluşan kadrosu daha da büyümüş olacak.

Dune Part 2 filminden beklentileriniz neler Sizce Florence Pugh filmde nasıl bir performans gösterir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

obi-wan kenobi dizisi ilk bakış görselleri

Obi-Wan Kenobi Dizisinden İlk Bakış Görselleri Yayınlandı

ahtapotlar dinozorlardan eski

Ahtapotların Dinozorlardan Daha Köklü Bir Geçmişe Sahip Olduğu Ortaya Çıktı: İşte İlk “Vampiropod”